Julegavetips 2021 – De beste julegavetipsene – Få julegavene unnagjort i en fei!

Julen nærmer seg med stormskritt, og mange er på leting etter et godt julegavetips. Du synes kanskje at det er vanskelig å finne den perfekte julegaven?

Du er ikke alene om å synes at dette er vanskelig. Da er det jo flaks for deg at vi har laget denne siden, som skal spare deg både tid, svette og tårer i julestria.

Vi har plukket ut de flotteste julegavene, og kategorisert i en rekke kategorier. Alt du trenger å gjøre er å finne den kategorien som passer best for deg.

Prøv vår gavegenerator

For å gjøre det enklest mulig for deg, har vi laget en gavegenerator. Her kan du ta en liten quiz der du forteller oss litt om mottakeren. Ut i fra svarene du gir vil vi anbefale de mest passende gavene! Du kan du sjekke denne her: Gavegenerator.

Julegavetips til familie

Trenger du et julegavetips som passer til noen i familien? Da er kanskje denne kategorien noe for deg. Velg familiemedlem fra listen nedenfor.

Julegavetips til kjæreste / ektefelle

Denne kategorien passer til deg som skal kjøpe en julepresang til din bedre halvdel. Velg kategorien som passer best fra listen nedenfor,.

Julegavetips til venner

Det er koselig å gi bort en oppmerksomhet til en god venn. Men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal kjøpe. Velg kategorien som passer best nedenfor, så håper vi at du kan finne en gave som passer perfekt!

Julegavetips til en som har en spesiell interessejulegavetips

Når du skal kjøpe en gave er det alltid en god idé å tenke litt over hva mottakeren er interessert i. Dersom han eller hun har en spesiell interesse som de dedikerer mye tid til, kan det bli mye enklere å treffe blink når du skal kjøpe gave.

Kanskje er det noe spesielt utstyr som trengs for å drive med denne hobbyen? Kanskje finnes det noen fine hobbybøker om temaet? Vi har hjulpet deg litt på vei med å lage gavetips til en rekke interesser.

Velg kategorien som passer best nedenfor:

Hvilke interesser har den som skal få gaven?

Tv og film:

Julegavetips til barn

Det er ikke alltid så enkelt å kjøpe gaver til barn. Når man har blitt voksen selv har man gjerne ikke så god greie på hva som er populært blant barna lenger.

Vi har derfor hjulpet deg ved å ha samlet en rekke gavetips som passer til barn. Tipsene er sortert etter alder.

Sjekk ut siden her: Gavetips til barn.

Morsomme ideer til innpakning

Så, du har funnet den perfekte gaven, og det er bare en oppgave igjen som gjenstår: Innpakkinga!

Det kan være morsomt å være litt ekstra kreativ når du skal gi bort en julepresang. Det å pakke inn gaven ekstra fint kan være halve moroa, både for deg og den som skal få gaven.

Dette er også en koselig førjulsaktivitet å gjøre sammen med familien. Sett gjerne på litt koselig julemusikk, server pepperkaker, og start innpakningen av gavene. Dette er rett og slett en flott måte å få litt ekstra julestemning på.

I videoen under viser vi deg noen morsomme og kreative måter som du kan benytte deg av når du skal pakke inn julegavene.

Noen generelle råd til deg som er på utkikk etter et godt julegavetipsGavetips

 • Kjøp kvalitet
  Å alltid kjøpe kvalitet er et av våre beste julegavetips. Det er bedre å kjøpe kvalitet enn gaver som kun kommer til å bli benyttet en gang eller to før det kastes. Mange setter mer pris på slike gaver, da man ofte ikke unner seg ordentlig kvalitet i hverdagen. I tillegg er dette et bedre valg for miljøet.
 • Spleis!
  Dette går hånd i hånd med julegavetipset vi kom med over her. Dersom man kjøper kvalitet koster det ofte litt mer, og det er lett å sprenge gavebudsjettet. Gå derfor flere sammen, gjerne med andre venner eller familie. På denne måten får dere råd til å kjøpe dyrere gaver av bedre kvalitet.
 • Lag en logg over julegaver fått og julegaver gitt bort
  En gavelogg kan være en god idé. Ikke bare for å unngå å kjøpe den samme julegaven to år på rad, men også for å unngå skeivfordeling mellom gaver til familiemedlemmer. Si at du har gitt en pengegave / gavekort il julegave til niesa di, og et par år etter skal du gi en pengegave til hennes yngre bror. Da finner du enkelt ut hvor mye du ga i julegave til søstra, slik at du kan gi det samme til begge.
 • Overrask!
  Det er morsomt å overraske litt ekstra, overraskelsesmomentet er tross alt en stor del av det å gi bort en gave. Du kan for eksempel legge gaven i “feil” innpakningseske, dette kan gjerne være innpakningen til noe mottakeren aldri kunne tenkt seg å kjøpe selv.
 • Gavekort
  Et gavekort er ofte bedre enn en lite gjennomtenkt, “halvveis-gave”. En slik julegave blir ofte bare stående i en hylle og samle støv fordi mottakeren egentlig ikke trenger gaven, men har samtidig ikke samvittighet til å kaste det heller. Slike gaver er egentlig bare bortkastede penger. Kjøp heller et gavekort så mottakeren selv kan velge noe han eller hun trenger.
 • Spør alltid etter byttelapp
  Her kommer vårt siste julegavetips: Byttelappen må du ikke glemme. Selv om du er aldri så sikker på mottakeren kommer til å like gaven, så kan det jo hende at mottakeren vil bytte allikevel. Kanskje har han/hun allerede tingen fra før, eller har fått to like gaver.

Populære gavetips akkurat nå

Har du fortsatt ikke funnet den perfekte gave? Ta en titt på denne listen av våre mest populære gavetips, så får du kanskje noen gode idéer. Lykke til, og ha en fredelig julefeiring! 🙂

[do_widget “UPCP Popular Products”]

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *