Gave til strikkeglade – 19 gode gavetips til den strikkegale

Skal du kjøpe en gave til en som elsker å strikke? Synes du det er vanskelig å finnne den rette gaven? Da har du kommet til riktig sted. Vi har vært på leting gjennom flere nettbutikker for å finne nettopp de beste gavetipsen til en som er litt strikkegal.

Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg med til å finne den perfekte gave til den strikkeglade.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til strikkeglade

Siden du vet litt om hva den som skal få gaven er interessert i, så blir det mye lettere for deg å finne den perfekte gaven. Gavejakten blir som regel lettere jo bedre du kjenner den som skal få gaven.

Når du kjenner til vedkommendes interesser, blir det rett og slett lettere å treffe blink. En person som er glad i å strikke, vil garantert sette pris på en gave som har med denne interessen å gjøre.

En bokgave eller lesestoff

Du kan for eksempel velge å kjøpe en bok om strikking. Det finnes mange varianter å velge mellom. Noen bøker spesialisere seg en type strikk, som for eksempel sokker eller votter. Andre igjen, er litt mer generelle. Det som er sikkert er at en slik bok garantert vil både inspirere og glede den strikkegale.

Garn eller strikke-tilbehør

Det er en ting den strikkeglade garantert aldri har nok av: Garn! Dette er forbruksvare, og man trenger alltids litt påfyll. Du kan for eksempel vurdere å sette sammen en gavekurv med flere nøster av forskjellige farger og kvaliterer.

Du kan også vurdere å gi bort noen fine strikkenåler, kanskje i noen spreke farger.

En oppskriftsholder eller en nøstemaskin er andre flott gavetips.

Et gavekort er et trygt alternativ

Dersom du synes det er vanskelig å vite hva du skal kjøpe, kan et gavekort i en garnbutikk være et annet flott alternativ.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *