Gave til hund – Flotte tips som passer til både hund og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker hunder? Eller kanskje gaven skal være til hunden selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

22
Yes
None
1
500
Søk
/gave-til-hund/
Thumbnail
Sort By:

Kategorier

Sammenleggbar Reisematskål til husdyr
Hundedusjen 360
Villmarkstur i Tromsø med huskyer - Opplevelsesgave
Gavekort fra ILoveDogs.no
Hundegenser Adidog for liten og stor hund
iFetch apportkanon
Spralla hundeputer
HUND poster
Hund med krone
Besøk huskyhjemmet hos Tromsø Villmarkssenter - Opplevelsesgave
Hund&Fritid Abonnement + Avkjølende leke
AT AT Kostyme Hund
Ewok Kostyme Hund
Flexi Vario Tape hundebånd (0-60kg)
Flytevest for små og større hunder
Hund med krone
Hundekjøring og Nordlyscamp hos Tromsø Villmarkssenter - Opplevelsesgave
Kostyme til hund
Julius K-9 Hundesele
Kay Bojesen Hund
Myke hundesko i gummi
Nøkkelholderen Watch Dog
Pepperkakeform - hund
Refleksvest for hund
Solid hundedekken med fleece og refleks
Strømdrevet hårklippere til hundens pels

1. Apportkanonen iFetch

apportkanon

Denne apportkanonen er alle hunders store drøm. Den er oppladbar og kan kaste baller opptil 12 meter av gårde, og vil garantert underholde hunden din i mange timer. Det finnes to varianter av apportkanonen, en tilpasset store hunder, og en tilpasset til små hunder.

Les mer om og kjøp Apportkanonen iFetch Too til store hunder her.

Les mer om og kjøp Apportkanonen iFertch til små hunder her.

2. Hundedusj

Denne smarte dusjen rengjør din pelskledde bestevenn på et blunk. Alt du trenger å gjøre er å koble munnstykket sammen med en vanlig hageslange, skru på, og vask hunden raskt og effektivt. Les mer om dusjen og kjøp den her.

3. Hundeteppe med navn

Mykt og behagelig teppe som du kan personliggjøre med hundens navn. Teppet er laget med myk frotté og har en fluffy overflate. Les mer om teppet og kjøp det her.

4. Hundesele med feste for actionkamera

Med denne hundeselen får du muligheten til å se verden gjennom hundens øyne! Hundeselen har plass til et actionkamera, som kan monteres både på ryggen og brystkassen. Stille før opptak, kamera, apport! Les mer om hundeselen her.

5. Nøkkelholderen watch dog

Denne kule nøkkelholderen kommer garantert til å falle i smak for en hundeeier. Den trofaste vakthunden Watch Dog sover i hundehuset helt til du henger opp nøkkelknippet ditt under huset ved hjelp av Watch Dogs egen nøkkel. Da titter hunden ut og passer godt på nøklene dine. Les mer om nøkkelholderen her. 

6. Julepakke med leker

leker-hua

Hos hundepoter.no kan tilby en rekke julepakker, med forskjellige leker som er ferdig innpakket i en julepose. De har også julestrømpegaver. Se utvalget deres her.

7. Anti-skli underlag til matskål

Firkantet underlag som du kan bruke til å ha under mat- og vannskål for hund. Underlaget beskytter gulvet fra mat- og vannsøl. Les mer om produktet og kjøp det her.

8. Bilsete / bærebag til hund

Denne smarte, sammenleggbar hundebagen kan du  f.eks. ha  i bilen. Les mer om produktet og kjøp det her.

9. Tennisball med søtt trykk

Disse morsomme tennisballene har potetrykk og freshe farger. Dette er en morsom leke for hunden som får den til å løpe fra seg. Les mer om produktet her.

10. Hundepose-dispenser

En hundepose-dispenser er en flott gave til alle hundeeiere. Fest helt enkelt dispenseren til jakken, bagen eller hundebåndet, og du vil på denne måten alltid ha en hundepose tilgjengelig når du trenger den. Dette er rett og slett et flott tilbehør til hundeluftingen, og kommer i hele åtte forskjellige farger! Les mer om hudepose-dispenseren og kjøp den her.

11. Bøker om hundehold

1.  2. 

3.  4. 

1. Å ha hund – 2. Kort veiviser til en lykkelig hund (Cesar Millans) – 3. På tur med hund (Nina Skramstad) – 4. Å leve med hund, spørsmål og svar (vetrinær Ellen Tangen)

En bok om hundehold er en flott gave til en hundeeier. Sjekk for eksempel ut Tanum sine nettsider for mange fine bøker om hunder. 

12. Reisepute

Denne myke og behagelige nakkestøtten med hundemotiv er en perfekt følgesvenn på reisen. Du kan kjøpe den her.

13. Teiprull-holder – dachshund

Morsom og praktisk teipholder, som garantert gir deg et smil om munnen hver gang du ser på den. Matskålen hvor man kan oppbevare binderser følger med. Dette er en perfekt gave for den som trenger å oppdatere sin kontorrekvisita! Les mer om produktet her.

14. Dekorativ pute – mops

Søtere pute skal man vel lete lenge etter? Dette er en flott gaveidé til venninnen eller til søsteren som bare elsker hunder! Les mer om puta her. 

15. Hundekrus

hundekrus

Disse morsomme krusene er utformet som hundens beste venn, og finnes i flere forskjellige raser. Her er det bare å velge ut favorittrasen, eller kanskj du heller vil starte kennel i kjøkkenskapet.

Les mer om koppene og se alle de forskjellige rasene her.

16. Hundeseng

hundeseng

Alle hunder fortjener en flott hundeseng. Hundepoter.no kan tilby en rekke fine hundesenger, som passer til både små og store hunder. Se utvalget deres her.

17. Hundeskulptur

Denne hundeskulpturen er en flott gave til en ekte hunde-elsker. Du kan lese mer om skulpturen og kjøpe den her. 

18. Pooch Selfie

pooch-selfie

Hunder er ikke så enkle å fotografere, helst vil se på alt annet enn kameralinsen. Derfor har noen smarte hoder funnet opp Pooch Selfie, som er en ball som sitter i en holder som du enkelt kan feste på smarttelefonen din. Denne ballen vil enkelt fange hundens oppmerksomhet, og vil garantert resultere i mange flotte selfier av deg selv sammen med menneskes beste venn.

Les mer om denne morsomme oppfinnelsen og kjøp det her.

19. Doggy Bag

Contact Andy Cahill - Photographer 07831 204711

Har hunden blitt våt eller sølete etter et forfriskende bad? Da er det kanskje ikke så fristende å slippe den inn i en ren og tørr bil. Da er det flaks for deg at du har Doggy Bag, som gjør at du enkelt å raskt kan tørke av hunden din samtidig som du slipper å søle til bil og gulv. Doggy bag samler opp grus og skitt, og du rister det bare ut. I tillegg absorberer den vann ti ganger så hurtig som et vanlig håndkle. Enklere blir det rett og slett ikke.

Les mer om Doggy Bag og kjøp den her.

20. T-skjorte med 3D-effekt

uten-navn

Dette må være den ultimate t-skjorten for hundeeieren. Les mer om t-skjorten og kjøp den her.

21. Løvemanke til hunden

lovemanke

Føler hunden din seg litt som en løve, eller liker den bare å kle seg ut? Da er denne løvemanken tingen. Latter er garantert, og dette er også en flott utkledning til karnevall/halloween eller til en annen festlig anledning. Les mer om løvemanken og kjøp den her.

22. Tesil med hund

tesil-hund

Denne søte te-silen vil garantert bedåre de fleste som er glad i hunder. Lese mer om te-silen og kjøpe den her.

23. Hundebilde på lerret

bilde

Hva med å gi bort et fint hundebilde på lerret? Photowall.no har mange flotte varianter å velge mellom. Se utvalget deres her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *