Gave til hund – Flotte tips som passer til både hund og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker hunder? Eller kanskje gaven skal være til hunden selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

Kategorier

1. Julepakke med leker

leker-hua

Hos hundepoter.no kan tilby en rekke julepakker, med forskjellige leker som er ferdig innpakket i en julepose. De har også julestrømpegaver. Se utvalget deres her.

2. Anti-skli underlag til matskål

Firkantet underlag som du kan bruke til å ha under mat- og vannskål for hund. Underlaget beskytter gulvet fra mat- og vannsøl. Les mer om produktet og kjøp det her.

3. Bilsete / bærebag til hund

Denne smarte, sammenleggbar hundebagen kan du  f.eks. ha  i bilen. Les mer om produktet og kjøp det her.

4. Tennisball med søtt trykk

Disse morsomme tennisballene har potetrykk og freshe farger. Dette er en morsom leke for hunden som får den til å løpe fra seg. Les mer om produktet her.

5. Hundepose-dispenser

En hundepose-dispenser er en flott gave til alle hundeeiere. Fest helt enkelt dispenseren til jakken, bagen eller hundebåndet, og du vil på denne måten alltid ha en hundepose tilgjengelig når du trenger den. Dette er rett og slett et flott tilbehør til hundeluftingen, og kommer i hele åtte forskjellige farger! Les mer om hudepose-dispenseren og kjøp den her.

6. Bøker om hundehold

1.   2. 

3.  4. 

1. Min hund – Alle minnene sammen med min firbente venn – 2. Kort veiviser til en lykkelig hund (Cesar Millans) – 3. På tur med hund (Nina Skramstad) – 4. Hund – Alt du må vite om din beste venn

En bok om hundehold er en flott gave til en hundeeier. Sjekk for eksempel ut Ark sine nettsider for mange fine bøker om hunder. 

7. Hundeseng

hundeseng

Alle hunder fortjener en flott hundeseng. Hundepoter.no kan tilby en rekke fine hundesenger, som passer til både små og store hunder. Se utvalget deres her.

8. Tekrus med tesil – Hund

Dette søte kruset med tesil vil garantert bedåre de fleste som er glad i hunder. Lese mer om kruset med tesil og kjøpe den her.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *