Gave til hund – Flotte tips som passer til både hund og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker hunder? Eller kanskje gaven skal være til hunden selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

Kategorier

1. Hundedusj

Denne smarte dusjen rengjør din pelskledde bestevenn på et blunk. Alt du trenger å gjøre er å koble munnstykket sammen med en vanlig hageslange, skru på, og vask hunden raskt og effektivt. Les mer om dusjen og kjøp den her.

2. Julepakke med leker

leker-hua

Hos hundepoter.no kan tilby en rekke julepakker, med forskjellige leker som er ferdig innpakket i en julepose. De har også julestrømpegaver. Se utvalget deres her.

3. Anti-skli underlag til matskål

Firkantet underlag som du kan bruke til å ha under mat- og vannskål for hund. Underlaget beskytter gulvet fra mat- og vannsøl. Les mer om produktet og kjøp det her.

4. Bilsete / bærebag til hund

Denne smarte, sammenleggbar hundebagen kan du  f.eks. ha  i bilen. Les mer om produktet og kjøp det her.

5. Tennisball med søtt trykk

Disse morsomme tennisballene har potetrykk og freshe farger. Dette er en morsom leke for hunden som får den til å løpe fra seg. Les mer om produktet her.

6. Hundepose-dispenser

En hundepose-dispenser er en flott gave til alle hundeeiere. Fest helt enkelt dispenseren til jakken, bagen eller hundebåndet, og du vil på denne måten alltid ha en hundepose tilgjengelig når du trenger den. Dette er rett og slett et flott tilbehør til hundeluftingen, og kommer i hele åtte forskjellige farger! Les mer om hudepose-dispenseren og kjøp den her.

7. Bøker om hundehold

1.  2. 

3.  4. 

1. Å ha hund – 2. Kort veiviser til en lykkelig hund (Cesar Millans) – 3. På tur med hund (Nina Skramstad) – 4. Å leve med hund, spørsmål og svar (vetrinær Ellen Tangen)

En bok om hundehold er en flott gave til en hundeeier. Sjekk for eksempel ut Tanum sine nettsider for mange fine bøker om hunder. 

8. Hundeseng

hundeseng

Alle hunder fortjener en flott hundeseng. Hundepoter.no kan tilby en rekke fine hundesenger, som passer til både små og store hunder. Se utvalget deres her.

9. Tesil med hund

tesil-hund

Denne søte te-silen vil garantert bedåre de fleste som er glad i hunder. Lese mer om te-silen og kjøpe den her.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *