Gave til 7-åring – 111 morsomme og originale gavetips til 7-åring

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til 7-åring? Da har du kommet til helt riktig sted. På denne siden har samlet flere gavetips fra en rekke nettbutikker som vi tror kan passe perfekt til 7-åringen. Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg til å finne den perfekte gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 7-åring

Kategorier

7-åringen har gått på skolen et år allerede, og er kanskje med på noen fritidsaktiviteter. Tenk litt på hva 7-åringen er interessert i når du skal kjøpe gave. Dersom hun for eksempel er med og spiller fotball, kan fotballutstyr være en flott gave.

En bokgave er en annen flott gave til en 7-åring. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne bøkene om detektivbyrå nr.2, serien om Kaptein Supertruse eller Charlie og sjokoladefabrikken av Roald Dahl. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som passer den aktuelle for aldersgruppen.

En opplevelsesgave er en annen flott gave til 7-åring. Hva med å gi bort kinobiletter, biletter til barneteater, til lekeland eller til sirkus. En annen ting du kan vurdere å gi bort er en opplevelse hos fly og lek i Oslo eller en dag hos Voss klatrepark.

Liker 7-åringen å tegne eller male? Da kan du vurdere å gi bort tusjer, tegneblyanter eller en malebok i gave. Dette er en flott gave, som gir glede lenge.

Du kan også vurdere å gi bort klær i gave til 7-åring. Barn i denne alderen vokser mye, og trenger stadig noe nytt. Til skolen trengs det for eksempel gode sko, uteklær og ullklær til vinterhalvåret.

Leker til utebruk er en annen flott gaveidé. Du kan for eksempel gi bort en sykkel, et fotballmål eller en trampoline. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett, skøyter eller ski aktuelle gaver til 7-åringen.

Vet du om flere gaver som kan passe til 7-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *