Morgengave til han – 77 gode tips til flotte morgengaver

Lurer du på hva du skal kjøpe i morgengave til han?

Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden gir vi deg en mengde gavetips!

Et godt tips på veien: Mange ønsker seg et varig minne, slik at de har en ting de kan minnes denne spesielle dagen med.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til morgengave til han:

Kategorier

Et herresmykke er en flott morgengave til han. En klokke kan også være et flott alternativ. Du kan gjerne få det inngravert med noen hyggelige ord.

Ellers kan du vurdere å gi bort en opplevelse i morgengave. Du kan for eksempel gi bort billetter til teater / kino / konsert eller gavekort på en bedre middag for to på en fin restaurant.
Han blir nok også veldig glad om du gir bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, dykking eller matlaging. Et annet artig alternativ kan være å gi bort en helikoptertur over byen han bor i.

En annen flott morgengave kan være et gavekort på manikyr og pedikyr.

En annen god ide er å gi bort et foto i morgengave til han. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen. Eller kanskje du kan lage et album av tiden dere har hatt sammen som kjærester? En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få i morgengave.

En teknologisk gave kan også være flott. Hva med et godt kompaktkamera / speilreflekskamera, eller et nettbrett i morgengave til han? Eller hva med en ny PC / mac?

En reisegave er et annet flott alternativ Du kan eksempelvis gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

En bok kan også være et fint alternativ. Hva med å gi bort bøker som yndlingsforfatteren har skrevet i gave? Dersom du klarer å få bøkene signert klarer du nok å få en ekstra stjerne i boka.

Du kan også velge å gi bort et selvskrevet dikt i morgengave. Dette er en søte gave, som garantert blir satt pris på. Du kan for eksempel ramme inn diktet sammen med et bilde av dere.

Tips: På denne siden finner du mange kjærlighetsdikt.

Eller hva med å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen? Denne planten / treet vil lenge kunne minne dere om bryllupsdagen.

Du kan også vurdere å gi bort en fin veske eller et par tøffe solbriller.

Har du flere gavetips som kan passe som kan passe som morgengave til han? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *