Julegavetips til kjæresten – Stor samling av julegaver til han og henne

Julegavetips til kjæresten – han

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott julegavetips til kjæresten som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino / teater. Ellers kan et gavekort på et kurs i noe kjæresten er interessert i, f.eks. fotograferingsurfing eller matlaing være et flott julegavetips til kjæresten.

Et artig alternativ til julegave til kjæresten er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini.

Å reise på tur sammen kan være en flott vitamininnsprøytning for forholdet!For eksempel er et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta være et flott julegavetips til kjæresten.

Hva med å slå på stortromma, og overrask kjæresten din med en ny og stilig mobiltelefon i julegave?

En fotogave er et annet fint julegavetips til kjæreste. Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få.

Hva med å gi bort et flott maleri / poster til stua i julegave til kjæresten? Her er det en fordel å være sikker på smaken deres.

En velværegave er et annet fint julegavetips til kjæresten. Et par varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på massasje eller hud/fotpleie i julegave.

En bok er også et fint julegavetips til kjæresten. Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva slags hobbyer og interesser hun/han har, kanskje du kan finne en passende hobbybok som passer som julegavegave til kjæresten? Et abonnement på lydbøker er en annen fin julegave til kjæresten.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published.