Gave til 8-åring – 111 gavetips som er både originale og morsomme

Går du rundt og funderer på hva du skal kjøpe i gave til 8-åring? Da har du kommet til helt riktig sted. Vi har lett rundt hos en rekke nettbutikker for å finne gavene som kan passe godt til 8-åringen. Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg til å finne den perfekte gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 8-åring

Kategorier

Et smart tips når du skal kjøpe gave er å tenke litt på hva mottakeren er interessert i. Kanskje er 8-åringen med på noen fritidsaktiviteter? Dersom hun for eksempel er med og spiller fotball, kan fotballutstyr være en flott gave. Eller dersom hun er med på svømming, kan du for eksempel gi bort nye svømmebriller eller svømmeføtter.

Bøker er en annen flott gave til 8-åringen. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne bøkene om detektivbyrå nr.2, serien om Kaptein Supertruse eller Charlie og sjokoladefabrikken av Roald Dahl. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som passer den aktuelle for aldersgruppen.

En opplevelsesgave er en annen flott gave til en 8-åring. Du kan for eksempel gi bort kinobiletter, biletter til barneteater, til lekeland eller til sirkus. Du kan også vurdere å gi bort er en opplevelse hos fly og lek i Oslo eller en dag hos Voss klatrepark.

Er kanskje 8-åringen glad i å tegne eller male? Da kan du vurdere å gi bort tusjer, tegneblyanter eller en malebok. Dette er en flott gave, som gir glede i en lang tid fremover.

Klær er en annen flott og praktisk gave til 8-åringen. Barn i denne alderen vokser jo mye, og trenger derfor stadig nye klær. Du kan vurdere å kjøpe noen gode uteklær til vinteren eller tilbehør som lue, votter og skjerf. Dersom du er usikker på hva han eller hun liker, kan du også gi bort et gavekort til en klesbutikk.

Leker til utebruk er en annen flott gaveidé. Du kan for eksempel gi bort en sykkel, et fotballmål eller en trampoline. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett, skøyter eller ski aktuelle gaver til 8-åringen.

Vet du om flere gaver som kan passe til 8-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *