Gave til søster – Stor samling av smarte og originale gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til søster?

Det er ikke alltid så enkelt å kjøpe gave. Du vil jo gjerne gi noe som hun blir glad for, og ikke bare blir stående og støve ned i et skap. Men frykt ikke, på denne siden gir vi deg mange smarte gaveforslag. Vi håper tipsene du får her kan hjelpe deg til å finne den perfekte gave til søster.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til søster

Kategorier

Ofte har man nok av ting som står i hyllene og samler støv. Hvorfor ikke heller kjøpe en opplevelsesgave, som blir et minne man kan tenke tilbake på med glede for resten av livet. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe din er interessert i, f.eks. matlaging, dans eller fotografering.

Klær er et annet flott alternativ til gave til søster. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til søster. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

En fotogave er også en flott ide. Hvorfor ikke gi bort t fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen?

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til gave til søster

En spisbar gave kan også være en flott gave, og kan passe godt som bursdagsgave eller julegave. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være en fin gave til søster. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. Et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være flotte gaver.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *