Gave til sølvbryllup – 143 flotte og unike gavetips til sølvbryllup

Går du rundt og lurer på hva du skal kjøpe i gave til sølvbryllup? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke flotte gavetips som kan passe, enten det er du som feirer sølvbryllup eller dersom gaven er til noen andre. Vi håper dette hjelper deg på veien til å finne den perfekte gave!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til sølvbryllup

Kategorier

En gave som vi mener egner seg spesielt godt som gave til et sølvbryllup er en opplevelsesgave. Du kan for eksempel  velge å gi bort billetter til konsert, teater eler kino. Et annet forslag er å gi bort et gavekort på et måltid på en fin restaurant. Alternativt kan du jo be hjem paret på en hjemmelaget middag hos deg.

Dersom paret er glad i å reise, kan en reisegave være en flott gave.Du kan for eksempel gi bort et opphold i en storby eller en sydentur. Et opphold på SPA-hotell er også en veldig flott gave til gullbryllup. Gå gjerne sammen flere og spleis på en slik gave!

Du kan også vurdere å gi bort noe i sølv – paret feirer jo tross alt sølvbryllup, så dette blir en flott symbolikk. Du kan for eksempel gi bort et sølvsmykke til henne og en slipsnål i sølv til han.

En fotogave er en annen fin gave til sølvbryllup. Kanskje du selv kan sette sammen en fin fotobok som dokumenterer fine opplevelser du har hatt sammen med paret? Du kan også ramme inn et fint bildet du har av paret. Ellers har mange av fotobutikkene mulighet til å lage personlige gaver med bilde, for eksempel så kan du lage kopper med bilde av paret, musematte, sekker og puter. Mulighetene er mange!

En bokgave er et annet flott alternativ til gave til sølvbryllup. Du gjør lurt i å tenke litt på hva paret er interessert i – kjøp gjerne en bok om det temaet. Alternativt kan du gi bort et abonnement på en bokklubb.

Du kan også vurdere å gi bort en interiørgave eller kunst i gave til sølvbryllupet. Dersom du velger kunst kan det være lurt å kjenne litt til smaken til paret. Det er ikke så hyggelig å få et bilde man egentlig ikke liker, men som man føler seg forpliktet til å henge opp i stua.

Ellers er blomster alltid en klassiker, og en flott gave til sølvbryllup. Du kan også vurdere å kjøpe et frukttre eller en fin prydbusk til hagen.

Har du noen flere gavetips som kan passe til et par som feirer sølvbryllup? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *