Gave til 6-åring – 89 smarte gavetips til 6-åringen

Trenger du hjelp til å finne ut hva skal kjøpe i gave til 6-åring? Da har du kommet til det helt riktige sted. Her har vi samlet mange gode gavetips som garantert kommer til å fenge 6-åringen. Disse gavetipsene kan passe både som bursdagsgave og julegave, og kan passe like godt både til gutt og jente.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 6-åring

Kategorier

En bok er en flott gave til en 6-åring. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne bøkene om detektivbyrå nr. 2, serien om Kaptein Supertruse eller Charlie og sjokoladefabrikken av Roald Dahl. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som er aktuelle for aldersgruppen.

Du kan også vurdere å gi bort en opplevelsesgave i gave til 6-åring. Du kan for eksempel gi bort kinobiletter, biletter til barneteater, til lekeland eller til sirkus. Du kan også vurdere å gi bort en opplevelse hos fly og lek i Oslo eller en dag hos Voss klatrepark.

Du kan også vurdere å gi bort klær i gave til 6-åring. Barnet vokser mye, og trenger stadig noe nytt. Til skolen trengs det gode sko, uteklær og ullklær til vinterhalvåret.

Du kan også vurdere å gi bort tusjer og tegneblyanter i gave til 6-åring. Barn i denne alderen er gjerne veldig interesserte i å tegne.

Leker til utebruk er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en huske eller en sykkel / balansesykkel. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett, skøyter eller ski aktuelle gaver til 6-åringen.

En barnefilm er en annen flott gave til 6-åring.

Vet du om flere gaver som kan passe til 6-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *