Morsdagsgave – Originale og morsomme gaveforslag til morsdagen

Trenger du noen gode ideer til hva du kan kjøpe i morsdagsgave? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gavetips. Her finner du alt fra humoristiske, praktiske, spesielle, originale og vakre gaver til morsdagen.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til morsdagsgave

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ som morsdagsgave. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. webdesign, fotografi, dans eller kunst.

Accessories eller smykker kan også være en flott morsdagsgave. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til morsdagsgave.

En spisbar gave kan være en flott morsdagsgave. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Klær er et annet flott alternativ til morsdagsgave. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi til mamma. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet,sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være en fin morsdagsgave.  Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. En pulsklokke, et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være svært flotte gaver.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *