Gave til vinelsker – 31 gaver som passer en ekte vinentusiast

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til vinelsker?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke gavetips som passer perfekt til en ekte vinentusiast.

Vi håper dette hjelper deg i jakten etter den perfekte gave!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til flotte gaver til vinelsker / vinentusiast

Dersom du virkelig skal slå på stortromma, er en reisegave til Italias mange vingårder den ultimate gaven til en vinelsker. Sol, frodige vingårder og deilig drikke – det kan vel ikke bli bedre?

Et kurs er også en fin gave til en som er glad i vin. Et vinkurs der du lærer å smake på vin må være midt i blinken. Slike kurs kan også hjelper deg å velge riktig vin til maten du spiser.

Du kan også vurdere å gi bort en humoristisk gave til en vinelsker. En god latter forlenger som kjent livet, så litt lengre levetid må jo være en god bonus til gaven? 🙂 Du kan for eksempel velge å gi bort et gigantisk vinglass, et lass vinstativ, vinglasset guzzle buddy eller hva med et morsomt flaskeslips?

Du kan også vurdere å gi bort noen fine bøker om vin. Her gir du virkelig mottakeren muligheten til å få mer kunnskap om vin og vinens historie.

Vi håper disse rådene har hjulpet deg i jakten på den perfekte gave til en vinentusiast. Dersom du fant den perfekte gave her setter vi veldig stor pris på om du forteller om det i kommentarfeltet nedenfor.

Vet du om noen andre fine gaver som kan passe til en som er glad i vin? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Det er også flott om du deler siden med vennene dine i sosiale medier, eller kanskje du har lyst til å sende siden videre til en som er spesielt glad i vin.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *