Gave til 3-åring – 121 gavetips som en 3-åring kommer til å digge

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til 3-åring? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange gode gavetips som garantert kommer til å fenge den lille krabaten. Disse gavetipsene kan passe både som bursdagsgave og julegave. Gavene kan passe til både til gutt og jente.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 3-åring

Kategorier

En bok er en flott gave til 3-åring. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vil nevne Karsten og Petra-serien, serien om Tambar-trollet eller bøkene om Albert Åberg. Kaptein Sabeltann fenger også blant mange. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som er aktuelle for aldersgruppen.

Du kan også vudere å gi bort klær i gave til 3-åring. Barnet vokser mye, og trenger stadig noe nytt. Til barnehagen trengs det gode sko, uteklær og ullklær til vinterhalvåret.

Leker til utebruk er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en sandkasse, en huske eller en sykkel / balansesykkel. Sandkasseleker eller en ball er andre enkle gaver som garantert fenger. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett eller ski aktuelle gaver til 3-åringen.

Du kan også vurdere å gi bort tusjer og tegneblyanter. Barn i denne alderen har gjerne begynt å fått opp interessen for å tegne.

Det kan også være moro å leke med modelleire, så dette er en annen fin gave til 3-åring.

En barnefilm er en annen flott gave til 3-åring.

Vet du om flere gaver som kan passe til  3-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *