Kule gadgets som passer perfekt til bursdags- eller julegave

Ser du etter en flott bursdagsgave eller julegave til en teknikk-interessert person? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte forslag til gadgets som du kan gi i gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

1. Styr PCen med en banan!

012b0b8e94e07a68f34b050c914b3075

Med MaKey MaKey kan du bruke nesten hva som helst til å styre datamaskinen din. Du kan spille piano på bananer eller bruke trappetrinnene i trappen din som tangenter, eller så kan du spille super mario med trolldeig. Hvordan er dette mulig, lurer du? Se videoen under for svar.

Les mer om Makey Makey og kjøp det her.

2. Kymera Magic Wand Universalfjernkontroll

universalfjernkontroll

Denne kule universalfjernkontrollen kan skilte seg med å være den første tryllestaven i verden som faktisk fungerer. Med noen enkle håndbevegelser kan du enkelt kontrollere de fleste elektroniske apparater; som TV, DVD-spiller, stereoanlegg og laptop. Dette må være den perfekte gaven til en som elsker Harry Potters magiske verden!

Les mer om tryllestaven og kjøp den her.

3.  Polaroid ZIP Instant Fotoskriver

fotoskriver-2

Hadde det ikke vært fint å kunne skrive ut bildene du tar på smarttelefonen eller med nettbrettet med en gang? Denne lille, smarte skriveren gjør det mulig. Ved å installere en app som registerer skriveren på smarttelefonen din, kan du enkelt skrive ut bildene på en blunk. For å gjøre printeren portabel er det i tillegg inkludert et oppladbart batteri, som holder til ca 25 utskrifter. Smart, ikke sant? Les mer om printeren og kjøp den her.

4. Minikjøleskap

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Dette lette og fleksible kjøleskapet er rett og slett genialt å ha med seg i bilen, på båten eller på hytta. Kjøleskapet kan få strøm gjennom sigarettenneren i bilen eller gjennom et adapter som er tilpasset vanlige norske strømuttak. I kjøleskapet er det akkurat plass til en sekspakning med 0,33 liters bokser.

Les mer om kjøleskapet og kjøp det her. 

5. Kulebane

kulebane

Denne kulebanen er en morsom gave. Her kan du skape baner som du vil, her er det kun fantasien som setter grensene for hvor kulen vil trille. Les mer om kulebanen og kjøp den hos coolstuff.no.  

Se også

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *