Gave til en venn som er glad i matlaging – 103 morsomme og originale gaver

Skal du kjøpe julegave til en som er glad i å lage mat?

Her har vi samlet en rekke julegaver som passer godt til en matinteressert venn.

Vi håper gavetipsene vi har samlet her kan hjelpe deg på veien til å finne den perfekte gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til flotte gaver til en som er matinteressert

Kategorier

Som du ser over, har vi valgt ut mange morsomme kjøkkenutstyr og apparat som kan passe til venn som er glad i matlaging. Det finnes mye morsomt og originalt man kan kjøpe. Hva med for eksempel et vaffeljern som steker vafler som ser ut som dyrefigurer? Dette er garantert en suksess blant barna eller kanskje barnebarna. Du kan jo steke andre ting inni der også, det trenger ikke være vafler. En browniesmaskin er også en artig variant, eller hva med en flott pizzastein?

Eller hva med å gi bort en opplevelsesgave til vennen som er glad i matlaging? Du kan for eksempel gi bort et gavekort på å delta i et matlagingskurs. Her er det mange spennende muligheter, det kan være kurs i baking, eller kurs i å lage for eksempel kinesisk eller indisk mat. Du kan også gi bort et gavekort på et måltid på en ny og spennende restaurant. Dette kan få i gang smaksløkene og gi god inspirasjon til fremtidig matlaging. Det finnes også kurs i matlaging på for eksempel DVD, noe som også kan være en flott gave til din venn. Du kan jo også vurdere å gi bort et invitasjon til en hjemmelaget middag hos deg.

En oppskriftsbok er en annen fin gave, og her er jo også variantene og mulighetene mange. Du kan for eksempel gi bort en oppskriftsbok om vegetarmat, babymat, mat som får i gang forbrenningen, middagsmat, festmat, desserter – ja mulighetene er nesten uendelige.

Vet du om noen flere gaver som kan passe til en person som er interessert i matlaging? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *