Julegavetips til venninner – Samling av morsomme julegaver til venninner

Leter du etter morsomme og originale julegavetips til venninner? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange flotte produkter som kan passe godt som julegave til venninner.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Julegavetips til venninner:

Kategorier

Ofte har man nok av ting som står i hyllene og samler støv. Hvorfor ikke heller kjøpe en opplevelsesgave, som blir et minne man kan tenke tilbake på med glede for resten av livet. Du kan for eksempel gi din venninne et velfortjent opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe din er interessert i, f.eks. matlaging, dans eller fotografering.

Klær er et annet flott julegavetips til venninner. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike julegaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Accessories eller smykker kan også være en flott julegavetips til venninner. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint julegavetips til venninner. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til julegavetips til venninner.

Å gi bort en humoristisk julegave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme julegaver som får frem latteren.

En fotogave er også en flott ide. Hvorfor ikke gi bort et fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen?

En spisbar gave kan også være flott julegavetips til venninner. Eksempler på slike julegaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til julegaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være et fint julegavetips til venninner. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute til din venninne.

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk julegave til venninner. En slik julegave kan for eksempel være noen gode øretelefoner, en ekstern harddisk eller en powerbank.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *