Gave til katteelskeren – 17 flotte tips som passer til både katt og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker katter? Eller kanskje gaven skal være til katten selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

1. Katteseng til vinduet

katteseng

Denne kattesengen til vinduet blir fort kattens yndlingssted. Den gir katten god oversikt over alt som skjer utenfor huset, og dersom den er heldig vil den kanskje se noen fugler fly forbi vinduet? Du kan lese mer om kattesengen og kjøpe den her.

2. Ringeklokke til katten

ringeklokke

Er du lei av skraping og mjauing utenfor døren, men ønsker ikke å ødelegge døra med en katteluke? Da kan en egen ringeklokke til katten være tingen! Klokken kommer med en IR sensor, som du kan plassere der katten pleier å vente på å få komme inn. Med en gang katten kommer dit, vil ringeklokken ringe, og du kan gå og åpne! Fordelene med dette er mange, det er mellom annet mer innbruddsikkert å ikke ha kattedør og katten din slipper å stå ute og fryse for lenge. Du kan lese mer om ringeklokken og kjøpe den her.

3. Kattesengen haikjeft

haiseng

Tøffere katteseng enn dette skal man vel lete lenge etter. Inne i haiens kjeft ligger det en det en myk pute, som er veldig behagelig for katten og ligge å slappe av på.

Du kan lese mer om haisengen og kjøpe den her.

4. Søt te-sil

katte-te-sil

Denne søte te-silen vil garantert bli tatt godt i mot av noen som elsker katter og te. Du kan lese mer om te-silen og kjøpe den her.

5. PyroPet Candle

lys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset,vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et ekkelt kattesjelett. Du kan lese mer om lyset og kjøpe det her.

6. Katte-pute

Med disse søte katteputene med detaljert 3D-trykk kan du la din indre crazy cat lady slippe fri. Les mer om produktet og kjøp det her.

7. Sparebøsse med en kattepus i

sparebosse

Denne morsomme sparebøssen har en liten, søt overraskelse. Inni den gjemmer det seg nemlig en kattepus, som -venter på å få en mynt i matskålen sin. Dersom du legger en mynt der vil du høre at katten mjaer, og så vil kattelabben skrape pengen inn i esken. En søtere sparemotivator kan du vel ikke få? Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

8. Toalett-trening for katter

kattedo

Hadde det ikke vært enkelt om katten din kunne gått på en vanlig do? Hvis dette produktet holder det det lover, skal ikke dette lenger være ønsketenking men en realitetet om kun 8 uker! Les mer om produktet og kjøp det her.

9. Kattebørsten Licki

Morsom kattebørste som lar deg etterligne kattenes vane med å slikke hverandre, med en behagelig, tungeformet børste som du holder i munnen. Les mer om børsten og kjøp den her.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *