Gave til katteelskeren – 17 flotte tips som passer til både katt og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker katter? Eller kanskje gaven skal være til katten selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

37
Yes
Thumbnail
Thumbnail
Detail,List
1
500
Søk
/gave-til-katteelskeren/
Thumbnail
Sort By:

Kategorier

1. Katteseng til vinduet

katteseng

Denne kattesengen til vinduet blir fort kattens yndlingssted. Den gir katten god oversikt over alt som skjer utenfor huset, og dersom den er heldig vil den kanskje se noen fugler fly forbi vinduet? Du kan lese mer om kattesengen og kjøpe den her.

2. Ringeklokke til katten

ringeklokke

Er du lei av skraping og mjauing utenfor døren, men ønsker ikke å ødelegge døra med en katteluke? Da kan en egen ringeklokke til katten være tingen! Klokken kommer med en IR sensor, som du kan plassere der katten pleier å vente på å få komme inn. Med en gang katten kommer dit, vil ringeklokken ringe, og du kan gå og åpne! Fordelene med dette er mange, det er mellom annet mer innbruddsikkert å ikke ha kattedør og katten din slipper å stå ute og fryse for lenge. Du kan lese mer om ringeklokken og kjøpe den her.

 

3. Kattesengen haikjeft

haiseng

Tøffere katteseng enn dette skal man vel lete lenge etter. Inne i haiens kjeft ligger det en det en myk pute, som er veldig behagelig for katten og ligge å slappe av på.

Du kan lese mer om haisengen og kjøpe den her.

 

4. Søt te-sil

katte-te-sil

Denne søte te-silen vil garantert bli tatt godt i mot av noen som elsker katter og te. Du kan lese mer om te-silen og kjøpe den her.

 

5. PyroPet Candle

lys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset,vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et ekkelt kattesjelett. Du kan lese mer om lyset og kjøpe det her.

6. Katte-pute

Med disse søte katteputene med detaljert 3D-trykk kan du la din indre crazy cat lady slippe fri. Les mer om produktet og kjøp det her.

7. Søt katte-kopp som endrer farge

Denne søte katte-koppen endrer farger når du fyller i varm drikke. Les mer om koppen og kjøp den her.

8. Minina varmepute

Denne søte katteputen er en flott gaveide til en som er glad i katter og å ha det varmt og koselig. Les mer om varmeputen her.

 

9. Sparebøsse med en kattepus i

sparebosse

Denne morsomme sparebøssen har en liten, søt overraskelse. Inni den gjemmer det seg nemlig en kattepus, som -venter på å få en mynt i matskålen sin. Dersom du legger en mynt der vil du høre at katten mjaer, og så vil kattelabben skrape pengen inn i esken. En søtere sparemotivator kan du vel ikke få? Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

10. Kjøkkenklokke

kjokkenklokke

Denne tøffe kjøkkenklokken må jo være et must på enhver katte-elskers kjøkken. Les mer om kjøkkenklokken og kjøp den her.

11. Katte t-skjorte med 3D-effekt

t-skjorte

Dette må være den ultimate t-skjorten for katteelskeren. Les mer om t-skjorten og kjøp den her.

12. Toalett-trening for katter

kattedo

Hadde det ikke vært enkelt om katten din kunne gått på en vanlig do? Hvis dette produktet holder det det lover, skal ikke dette lenger være ønsketenking men en realitetet om kun 8 uker! Les mer om produktet og kjøp det her.

13. Håndduk

handduk

Denne flotte katte-håndduken vil garantert pynte opp på kjøkkenet! Les mer om produktet og kjøp det her.

 

14. Veggkroken Kitt-A-Boo

Søtere veggkrok enn denne finner du vel ikke? Denne sjarmerende lillekatten kikker ut av kassen sin når du henger noe på halen! Les mer om veggkroken og kjøp det her.

15. Kattebørsten Licki

Morsom kattebørste som lar deg etterligne kattenes vane med å slikke hverandre, med en behagelig, tungeformet børste som du holder i munnen. Les mer om børsten og kjøp den her.

 

17. Batteridrevet leke

katteleke

Dette batteridrevne snøret vil garantert holde katten i aktivitet i timesvis, mens du kan betrakte den elleville leken fra godstolen. Les mer om produktet og kjøp det her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *