Gave til 12-åring – 99 morsomme og smarte gavetips

Leter du etter den perfekte gave til 12-åring? Da har du kommet til riktig sted.

Vi har lett rundt i en rekke nettbutikker for å finne de perfekte gavene som kan passe til 12-åringer.

Vi håper disse gavetipsene kan hjelpe deg til å finne den rette gaven. Gavene vi har samlet kan passe både til gutter og jenter.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 12-åring

Kategorier

Det er alltid lurt å tenke litt på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Kanskje vet du om noen fritidsaktiviteter som 12 åringen liker å holde på med. Dersom hun for eksempel liker å spille tv-spill, kan du jo høre om det er noen nye spill hun ønsker seg. Eventuelt så kan du kjøpe et gavekort i en butikk som som selger spill. Dersom du vet at hun er interessert i sport kan du for eksempel kjøpe noe sportsutstyr som du vet hun har bruk for.

En opplevelsesgave er en annen flott gave til en 12-åring. Du kan for eksempel gi bort kinobiletter, biletter til teater, til konsert eller til sirkus. Du kan også vurdere å gi bort er en opplevelse hos fly og lek i Oslo eller en dag hos Voss klatrepark.

En bok er en annen flott gave til 12-åringen. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne bøkene om Harry Potter. Ellers har Roald Dahl mange spennende bøker. Du kan også spørre i bokhandelen om boktips som passer til denne aldersgruppen.

Klær er en annen flott og praktisk gave til 12-åring. Du kan vurdere å kjøpe noen gode uteklær til vinteren eller tilbehør som lue, votter og skjerf. Dersom du er usikker på hva han eller hun liker, kan du også gi bort et gavekort til en klesbutikk.

Leker til utebruk er en annen flott gaveidé. Du kan for eksempel gi bort en sykkel, sparkesykkel, skateboard eller et fotballmål. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng eller en trampoline – en garantert slager på sommeren. På vinteren er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett, skøyter eller ski aktuelle gaver til 12-åringen.

Vet du om flere gaver som kan passe til en 12-åring? Da håper vi at du har lyst til å tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *