Gave til ølelsker – Flotte gaver til en ekte ølentusiast

Ser du etter en gave til ølelsker? Da har du kommet til riktig sted. Vi har lett rundt hele internett etter perfekte gaver til en ekte ølentusiast, og samlet disse her på siden til glede for deg. Vi håper du finner den perfekte gave!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

1. En bok om øl

Hvorfor ikke gi bort en bok om øl? Du kan for eksempel gi bort en bok om ølbrygging, eller en øl-guide. Se det store utvalget av bøker om øl hos ARK.no.

2. Ølbelte

Dette ølbeltet rommer 6 holdere for ølbokser eller flasker, og lar deg ha drikka di lett tilgjengelig samtidig som du har frie hender. I tillegg kan du skryte på deg en 6-pk på magen uten at du trenger å kjøpe abonnement på treningsstudio eller følge noen diett! Kjekt eller hva? Du kan kjøpe ølbeltet her.

3. KitchPro Kjøleglass

Lyst på en skikkelig kald øl, men lite lyst til å ødelegge ølen med isbiter? Da er dette smarte kjøleglasset løsningen. En perfekt gave til ølelsker. Du kan kjøpe glasset hos coolstuff.no.

4. Grillforkle med ølbelte

Ingen grilling uten øl! Dette kule grillforkledet med ølbelte kan du kjøpe hos coolshop.no. 

5. Kjølebrønn – Gave til ølentusiast

Denne kjølebrønnen fra Cool-Well er miljøvennlig, praktisk og fantastisk. Alt du trenger å gjøre er å grave en grop i plenen, fylle Cool-Well med drikke, og så senke den ned. Bakken vil så kjøle ned drikkevarene. En perfekt gave til ølelskeren som liker å kose seg på hytta eller i hagen. Du kan kjøpe den her.

6. Beer tracker – Gave til ølentusiast

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

7. Ølkoffert – Gave til ølelsker

Med denne kofferten kan du trygt ta med deg ølflaskene dine når du skal på fest. Kofferten har dobbel kombinasjonslås og støtsikker innside, rommer seks 33 cl-flasker. Du kan kjøpe den her.

8. Caps med flaskeåpner – Gave til ølelsker

Denne capsen med flaskeåpner redder virkelig partystemningen! De har flaskeåpner i skjermen, og har i tillegg et ølsitat som passer godt når du er i festhumør. Du kan skaffe den hos coolstuff.no.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *