Gave til ølelsker – Flotte gaver til en ekte ølentusiast

Ser du etter en gave til ølelsker? Da har du kommet til riktig sted. Vi har lett rundt hele internett etter perfekte gaver til en ekte ølentusiast, og samlet disse her på siden til glede for deg. Vi håper du finner den perfekte gave!

27
Yes
None
1
500
Søk
/gave-til-olelsker/
Thumbnail
Sort By:

Kategorier

Beer Sheriff
Morsom t-skjorte for øl-elsker

Morsom t-skjorte for øl-elsker

Beer Tracker
Bok - Brygg ditt eget øl
Caps med flaskeåpner
Dødninghode-ølglass
Dødninghodeseidelen Skull Mug
Ølvandring i Tromsø - Opplevelsesgave
Face Mats Glassbrikker
Abonner på bladet All About Beer
Ølsmaking & omvisning på Grünerløkka Brygghus - Opplevelsesgave
Oppblåsbar Øltønne
Game of Thrones seidel og vinglass – Winter is Coming
Grillforkle med ølbelte
KitchPro® Kjølekruset
Kjølebrønnen Cool-Well
Kurs i ølbrygging i Oslo - Opplevelsesgave
Minikjøleskap
Pong Wars: Beer vs. Prosecco
Bok - Norges 100 beste øl
Spralla Mini Beer Pong
Øl- & Matkurs i Oslo
Ølglass Kjole Kostyme
Iron Maiden seidel og shotglass
Ølglass 4 stk

1. Belte med flaskeåpner

Stort mer praktisk enn dette blir det vel ikke? Dette kule beltet har innebygd flaskeåpner, og gjør at du alltid er klar for en øl. Du kan kjøpe beltet her.

2. En bok om øl

Hvorfor ikke gi bort en bok om øl? Du kan for eksempel gi bort en bok om ølbrygging, eller en øl-guide. Se det store utvalget av bøker om øl hos tanum.no.

3. Ølbelte

Dette ølbeltet rommer 6 holdere for ølbokser eller flasker, og lar deg ha drikka di lett tilgjengelig samtidig som du har frie hender. I tillegg kan du skryte på deg en 6-pk på magen uten at du trenger å kjøpe abonnement på treningsstudio eller følge noen diett! Kjekt eller hva? Du kan kjøpe ølbeltet her.

4. KitchPro Kjøleglass

Lyst på en skikkelig kald øl, men lite lyst til å ødelegge ølen med isbiter? Da er dette smarte kjøleglasset løsningen. En perfekt gave til ølelsker. Du kan kjøpe glasset hos coolstuff.no.

5. Øl-lys

Morsomt stearinlys som ser ut som en ekte øl. Når lyset har brent ned sitter du igjen med et ekte Krombacher øl-glass, som du kan ha i samlingen din. Les mer om lyset og kjøp det her.

6. Beer Sheriff

beer-sheriff

Denne hatten er flott for en øl-elskende venn som drømmer om å drikke øl og samtidig ha hendene fri. Les mer om hatten og kjøp den her.

7. Øl-dusjforheng

Dette dusjforhenget er ideelt for en skikkelig øl-entusiast. Dette er uten tvil en morsom gaveide som du kan kjøpe her.

8. Grillforkle med ølbelte

Ingen grilling uten øl! Dette kule grillforkledet med ølbelte kan du kjøpe hos coolshop.no. 

9. Ølglass med gravering

Flott ølglass der du kan ha din egen, personlige inskripsjon. Ølen må jo bare smake bedre når du har ditt eget navn på glasset? Du kan kjøpe ølglasset her.

10. Halvt ølglass

Med dette glasset blir det ingen sak å kun ta et halvt glass med øl. Glasset tiltrekker seg garantert oppmerksomhet på festen. Les mer om glasset og skaff det her.

11. LED ølglass

Dette ølglasset lyser i tre forskjellige LED-lys. Lysene kommer i tre forskjellige modus – spinnende, blinkende eller permanent lys. Med dette glasset blir du virkelig sett på festen. Du kan skaffe glasset her.

12. Ølstøvel

Denne støvelen er en flott gave til en skikkelig ølentusiast! Den rommer faktisk hele 2 liter, og kan i tillegg graveres med en personlig tekst. Du kan kjøpe glasset her.

13. Kjølebrønn – Gave til ølentusiast

Denne kjølebrønnen fra Cool-Well er miljøvennlig, praktisk og fantastisk. Alt du trenger å gjøre er å grave en grop i plenen, fylle Cool-Well med drikke, og så senke den ned. Bakken vil så kjøle ned drikkevarene. En perfekt gave til ølelskeren som liker å kose seg på hytta eller i hagen. Du kan kjøpe den her.

14. Beer tracker – Gave til ølentusiast

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

15. Ølkoffert – Gave til ølelsker

Med denne kofferten kan du trygt ta med deg ølflaskene dine når du skal på fest. Kofferten har dobbel kombinasjonslås og støtsikker innside, rommer seks 33 cl-flasker. Du kan kjøpe den her.

16. Caps med flaskeåpner – Gave til ølelsker

Denne capsen med flaskeåpner redder virkelig partystemningen! De har flaskeåpner i skjermen, og har i tillegg et ølsitat som passer godt når du er i festhumør. Du kan skaffe den hos coolstuff.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *