Sporty gaver til den treningsglade

Ser du etter en flott bursdagsgave eller julegave til en sporty person?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden gir vi deg flere gode forslag.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Fitbit Charge 2

fitbit-charge-2

Fitbit Charge 2 kan på mange måter sammenlignes med en personlig trener – bare at den er mye bedre! For en personlig trener kan jo ikke være hos deg døgnet rundt, og holde orden på pulsen din, søvnmønstret ditt, og si fra til deg når du har sittet for lenge? Men alt dette gjør Fitbit Charge – og mye mer!

Les mer om Fitbit Charge 2 og kjøp den her.

Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

Powerball håndleddstrener

powerball

Denne ballen er et et flott redskap til å trene både håndledd, arm, fingre og skuldre. Redskapet er svært populært blant golfspillere for å trene opp håndleddet. I tillegg er redskapet populært blant PC- brukere, da det kan brukes som rehabiliteringstrening ved musearm.

Les mer om hvordan Powerball håndleddstrener og kjøp den her.

Treningsklær og treningssko

sko

Den som er glad i å trene kan aldri få nok treningsklær. En tøff treningstights, t-skjorte eller tøffe joggesko blir garantert satt pris på. Du kan enkelt kjøpe treningsklær på nett via Gymgrossisten.no. De har kjapp leveringstid, og fri frakt dersom du handler for over 500 kr.

Vannflaske

vannflaske

Når man trener mye er det viktig å drikke mye vann. Så hva med å kjøpe en kul vannflaske til din treningsglade venn?

På gymgrossisten.com kan du finne et stort utvalg av vannflasker. De har i tillegg fri frakt dersom du handler for over 500 kr.

Trådløse hodetelefoner

tradlose-hodetelefoner

Musikk er viktig når man trener. Men ledninger gjør ting veldig upraktisk. Så hvorfor ikke kjøpe et par trådløse hodetelefoner i gave? De på bildet er fra gymgrossisten.com, som for øvrig har et stort utvalg av musikktilbehør for trendingsglade. Se utvalget her.

Tredemølle

tredemolle

En tredemølle er flott gave til den treningsglade, og vil gjøre det mye lettere å kunne trene hjemmefra. Hos Gymgrossisten finner du et stort utvalg.

Pulsklokke

pulsklokke

En pulsklokke kan være en flott gave til noen som liker å trene. Klokken kan mellom annet måle pulsen, makspuls og kalori- og fettforbruk. Klokken hjelper deg til å lære mer om kroppen din, og hvordan den fungerer under trening. Slik blir pulsklokken et godt hjelpemiddel for å trene riktigt, samtidig som den gir god motivasjon for å trene.

Her kan du se gymgrossistens store utvalg av pulsklokker på nett. 

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *