Gave til kona – Romantiske og unike gavetips til din kone

Går du rundt og lurer på hva du skal kjøpe i gave til kona?

Det er ikke alltid så enkelt å kjøpe gave. Du vil jo gjerne gi noe som hun blir glad for, og ikke bare blir stående og støve ned i et skap. Men frykt ikke, på denne siden gir vi deg mange smarte gaveforslag. Vi håper tipsene du får her kan hjelpe deg til å finne den perfekte gave til kona.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til kona

Kategorier

Ofte er en opplevelse man kan der man kan skape minner sammen den beste gaven. Billetter til en konsert med favorittbandet / artisten kan for eksempel være en flott gave til kona. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.
Det kan også være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, dykking eller matlaging.

Kvinner flest setter pris på å få smykker, som halskjeder, ringer og øredobber. Vi har derfor valgt ut mange flotte smykker som passer flott til gave til kona.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé til gave til kona

Hva med å slå på stortromma, og overrask kona di med en ny mobiltelefon?

Treningsutstyr er en annen flott gave til kone. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports BH, treningstights eller pulsklokke?

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

Et annet alternativ er å gi bort noe fint undertøy i gave til kone.

Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Ellers er tilbehør som skjerf, lue og votter kjekt å få. Du kan også vurdere å gi bort en fin veske eller et par tøffe solbriller i gave til kona.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad kone. På bildene over ser du flotte eksempler –  trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få.

En teknologiske gave kan være et annet alternativ til gave til kone. Mobiltelefon, nettbrett, lesebrett eller bærbar pc kan være andre eksempler.

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende i gave til kona?

En spisbar gave kan være en flott gave til kona. Eksempler på slike gaver kan være: sjokolade, vin, sukkertøy eller gavekort på hjemmelaget middag hos deg.

Å reise på tur sammen kan være en flott vitamininnsprøytning for forholdet!

For eksempel er et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta en flott gave til kona.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *