Gave til svigerfar – Samling av originale gavetips til svigerfar

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til svigerfar? Da kan vi hjelpe deg! På denne siden har vi samlet mange fine gaveforslag. Forslagene kan passe både som bursdagsgave eller julegave. Vi håper du finner noe som passer perfekt til akkurat din svigerfar!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til svigerfar

Kategorier

Vi håper at du har funnet noe som kan passe godt til din svigerfar i blant gavetipsene vi har listet over.

En opplevelsesgave kan være en flott gave til svigerfar. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et herresmykke er et annet flott gavetips. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til svigerfar.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad svigerfar. Et sitteunderlag, termos eller turkniv er andre fine forslag til gave til svigerfar.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til svigerfar? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave. Tenk litt på hva han interesserer seg for. Dersom han liker å snekkere kan du for eksempel gi han en hobbybok om snekkering.

En kjøkkenmaskin kan være en annen flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Klær eller sko kan også være en flott gave til svigerfar. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Treningsutstyr er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til svigerfar. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktigshetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *