Gave til 10-åring – 99 smarte og originale gavetips

Skal du kjøpe en gave til 10-åring, men er usikker på hva du skal kjøpe? Da har du kommet til riktig sted. Vi har lett rundt i en rekke nettbutikker for å finne de perfekte gavene til tiåringer. Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg til å finne den rette gaven. Gavetipsene vi har samlet kan passe både til gutter og jenter.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 10-åring

Kategorier

Noe som alltid er smart når du skal kjøpe gave, er å å tenke litt på hva mottakeren er interessert i. Kanskje vet du om noen fritidsaktiviteter som 10 åringen er med på? Dersom hun for eksempel er med og spiller fotball, kan fotballutstyr være en flott gave. Eller dersom hun er med på svømming, kan du for eksempel gi bort nye svømmebriller eller svømmeføtter.

En opplevelsesgave er en annen flott gave til en 10-åring. Du kan for eksempel gi bort kinobiletter, biletter til barneteater, til lekeland eller til sirkus. Du kan også vurdere å gi bort er en opplevelse hos fly og lek i Oslo eller en dag hos Voss klatrepark.

En bok er en annen flott gave til 10-åringen. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne bøkene om Harry Potter. Ellers har Roald Dahl mange spennende bøker. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som passer den aktuelle for aldersgruppen.

Klær er en annen flott og praktisk gave til 10-åringen. Barn i denne alderen vokser jo mye, og trenger derfor stadig nye klær. Du kan vurdere å kjøpe noen gode uteklær til vinteren eller tilbehør som lue, votter og skjerf. Dersom du er usikker på hva han eller hun liker, kan du også gi bort et gavekort til en klesbutikk.

Leker til utebruk er en annen flott gaveidé. Du kan for eksempel gi bort en sykkel, sparkesykke, skateboard eller et fotballmål. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng eller en trampoline, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett, skøyter eller ski aktuelle gaver til 10-åringen.

Vet du om flere gaver som kan passe til 10-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *