Gave til bror – Stor samling av praktiske og morsomme gavetips til bror

Går du rundt og funderer på hva du skal kjøpe i gave til bror? Da har du kommet til riktig sted. Om du enten skal kjøpe en skal kjøpe en bursdagsgave eller julegave, her vil du garantert finne noe som passer!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til bror

Kategorier

Hva med å gi bort en opplevelsesgave til din bror? Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et annet tips er å gi bort et smykke. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til bror.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Klær eller sko kan også være en flott gave til bror. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad bror.

Dersom han er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

En parfyme er en flott gave til bror. Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til bror. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *