Gave til mamma – Originale og morsomme gaveforslag til mor

Trenger du noen gode ideer til hva du kan kjøpe i gave til mamma? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gavetips. Her finner du alt fra humoristiske, praktiske, spesielle, originale og vakre gaver til mor.

Tipsene kan passe både som julegave og bursdagsgave til mamma.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til mamma

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ som gave til mamma. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino. Dette er kanskje et av våre beste julegavetips til mamma, som hun garantert vil sette stor pris på!

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. webdesign, fotografi, dans eller kunst.

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til mor. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Dersom det er en gave til mor fra barn det er snakk om er det alltid hyggelig med noe barnet har laget selv. Enten det er en tegning eller et halskjede laget av perler, så er dette noe garantert noe hun kommer til å sette pris på. En mor vil alltid sette pris på en gave som barnet har gjort seg flid med.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til gave til mamma.

En spisbar gave kan være en flott bursdag eller julegave til mamma. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middasgaveg hos deg.

Klær er et annet flott alternativ til gave til mor. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi til mamma. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet,sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være en fin gave til mamma.  Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. En pulsklokke, et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være svært flotte gaver.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Kan du komme på noen flere gaveideer til mamma? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Vi setter stor pris på alle tips vi kan få.:)

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *