Gave til fotograf – 33 originale og artige gavetips til fotointeressert

Leter du etter den perfekte gave til en fotograf eller fotointeressert?

Da har du kommet til riktig sted.

Vi har letet rundt i en rekke nettbutikker for å finne de perfekte gavene som kan passe til en ekte gave til fotoentusiast.

Vi håper disse gavetipsene kan hjelpe deg til å finne den rette gaven.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til fotograf

Det er alltid lurt å tenke litt på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. En som er fotointeressert vil garantert sette pris på en gave som har med fotografering å gjøre.

Et nytt kamera eller objektiv

Forhør deg gjerne om han trenger et nytt kamera eller et nytt objektiv. Dersom du synes dette blir for dyrt, må du ikke glemme muligheten om å gå sammen flere og spleise! Et billigere alternativ er å kjøpe en kul kameraveske.

Ny lærdom i gave

Du kan også vurdere å gi bort et kurs i fotografering til den fotointeresserte. Selv om han har litt erfaring, er det alltids noe nytt å lære. Andre fine gaver kan være hobbybøker som dreier seg om fotografering.

En teknologisk gave

Du kan også vurdere å kjøpe en fotoprinter, slik at fotografen har mulighet til å printe ut bildene sine i sitt eget hjem. Dersom han eller hun allerede har fotoprinter, kan du vurdere å kjøpe blekk eller fotopapir til printeren.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *