Gave til pappa – 277 morsomme og originale gavetips til far

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til pappa? Da kan vi hjelpe deg! På denne siden har vi samlet mange fine gaveforslag. Forslagene kan passe både som bursdagsgave eller julegave. Vi håper du finner noe som passer perfekt til akkurat din pappa!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til pappa

Kategorier

Vi håper at du har funnet noe som kan passe godt til din far i blant gavetipsene vi har listet over.

Oppelevelsesgave til far

En opplevelsesgave kan være en flott gave til pappa.  Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Herresmykke

Et herresmykke er et annet flott gavetips. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til pappa.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Treningsutstyr

Treningsutstyr er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad pappa. Et sitteunderlag, termos eller turkniv er andre fine forslag til gave til pappa.

Velværegaver

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til pappa. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktigshetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til pappa? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Klær eller sko

Klær eller sko kan også være en flott gave til pappa. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Teknologisk gave til far

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

Lesestoff i gave til pappa

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave. Tenk litt på hva han interesserer seg for. Dersom han liker å snekkere kan du for eksempel gi han en hobbybok om snekkering.

En kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin kan være en annen flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *