Gave til bestevenninne – Stor samling av gavetips til din bestevenninne

Skal du kjøpe en gave til bestevenninne, mener usikker på hva du skal kjøpe? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange flotte gavetips. Gavetipsene passer både som bursdagsgave og julegave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til bestevenninne:

2
Yes
Thumbnail
Thumbnail
Detail,List
1
500
Søk
/gave-til-bestevenninne/
Thumbnail
Sort By:

Kategorier

Ofte har man nok av ting som står i hyllene og samler støv. Hvorfor ikke heller kjøpe en opplevelsesgave, som blir et minne man kan tenke tilbake på med glede for resten av livet. Du kan for eksempel gi din bestevenninne et velfortjent opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe din er interessert i, f.eks. matlaging, dans eller fotografering.

Klær er et annet flott alternativ til gavetips til b bestevenninne. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til bestevenninne. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til gave til bestevenninne.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

En fotogave er også en flott ide. Hvorfor ikke gi bort t fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen?

En spisbar gave kan også være en flott gave, og kan passe godt som bursdagsgave eller julegave. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være et fint gavetips. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute til din bestevenninne.

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave til bestevenninne. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. Et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være flotte gaver.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *