Gave til jaktinteressert – 21 gode gavetips til jegere som har alt

Skal du kjøpe en gave til en som lever og ånder for jakt? Da har du kommet til helt riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gavetips som vi tror er midt i blinken for den jaktinteresserte.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til jaktinteressert

Det er alltid en fordel å vite hva den som skal få gaven er interessert i. Da blir det alltid litt lettere å velge gave. Dersom du vet at den som skal ha gaven er interessert i jakt, er det som du ser en rekke gaver å velge i blant.

Lesestoff til jegeren

Den jaktinteresserte vil garantert sette pris på en bok om jakt. Kanskje finner du en bok med gode tips til akkurat den typen jakt han liker og drive med?

Du kan også vurdere å gi bort et abonnement på et ukeblad som omhandler jakt. Dette vil garantert gi jegeren glede i lang tid fremover.

Jaktutsyr

Du kan også se om det er noe nytt jaktutstyr jegeren trenger. Kanskje har han behov for nye støvler, eller har kanskje jaktbuksa blitt slitt? Da setter han garantert pris på noe nytt.

Du kan også vurdere å gi bort en jaktsekk. Kjøp gjerne en variant som har innebygget stol, dette er svært praktisk når man er ute på tur.

Du kan også vurdere å kjøpe en termos, kopp eller tørrmat som egner seg ute i det fri.

En fin kniv eller øks kommer også godt med. Eller kanskje han trenger en Jakt-GPS eller kikkert?

Førstehjelpsutstyr til å ta med seg på tur

Førstehjelpsutstyr er en annen smart gave. Dette er det alltid lurt å ha i sekken, man aner jo ikke når man kan komme til å få bruk for det.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *