Morsomme bursdagsgaver / julegaver som får frem latteren

Ser du etter en morsom bursdagsgave eller julegave? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere forslag til morsomme gaver.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til morsomme gaver

16
Yes
None
1
1000
Søk
/morsom-bursdagsgave/
Thumbnail
Sort By:

Kategorier

Borat Mankini
Vinglassflaske
Rengjøringstøfler
Spralla® gigantisk prosecco-glass
Duellspillet Cock Fighting
Lasso Vinstativ
Beard Master
Gigantisk vinglass
Havfrue-pledd
Kitchen safe
Toilet Golf
Gun Alarm Clock
Flaskeslips
Badebalje for voksne
Fyll-selv Juletrekuler i 6-pakning
Racing Grannies
Pooping Unicorn godteriautomat
Angry Mama Rengjøringshjelp for Mikrobølgeovn
Bike Balls - Sykkellampe
Spralla gigantisk prosecco-glass
Badekåpe Star Wars Jedi
Bamsebukett
Beer Sheriff
Big Enter Key
Dusjforheng med periodesystemet
Hjernetrim Toalettpapir
Buzz Wire Shot drikkespill
Bærbart Bordtennis-sett
CarTrackZzz T-skjorte med bilbane
Cool Mama luftfrisker til kjøleskap
En Bøtte Med Nutella
Spralla® krus med lommelerke
Game Of Thrones Glass 3-pack
Escape Room-spill
Gin & Tonic Badeskum
Hidden Animal Mug
How To Live With a Huge Penis-boken
Hvem i rommet - Selskapsspill
Isskrapen Yeti
Beard Bouquet skjeggpynt
Kjettingvinstativ
Kay Bojesen Ape
Hashtag-krus
Snug Rug Hoodie
Objektivkruset
Poo Head-spill
Potty Piano
Prosecco-pong
PyroPet Candle Cat
Scratch Map Platinum
Selskapsspill - Jentekveld
Smiley-puter
Sneaker Socks
Snug Rug DeLuxe - Pledd med ermer
Papirhuset - umulig puslespill
Spralla Smiley Powerbank
Squatty Potty
Stand Out Suits – jul
Star Wars Stormtrooper-karaffel
Toalettbasket
Towel dress

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

Unicorn – kruset som skifter farge
Kjettingvinstativ
Survival Card - Universalverktøy
Notepad-krus
Kinderegg Maxi
Enhjørning som bæsjer godteri
Pulver til kakao
Harry Potter tryllestav av sjokolade
Pimp bilen med deilig godteriduft fra Jelly Belly
Harry Potter-puter
Snakkende gaveeske
Ocean Xplorer undervannsscooter
Cock-A-Hoop ringspill
Towel dress
Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

1. Gigantisk vinglass

vinglass

Dette gigantiske vinglasset er en morsom gave til en venn som liker vin. Aldri har det vært enklere å “nøye seg” med kun ét glass! Glasset rommer hele 2,25 liter, noe som tilsvarer så mye som tre vinflasker, eller nesten en hel kartong med vin! Du kan lese mer om vinglasset og kjøpe det her. 

2. Ingenting

ingenting

Så hva gir man egentlig den som ikke ønsker seg noen ting, og som har alt? Kanskje det er best å høre etter når de sier at de faktisk ikke trenger noen ting, og gi dem hva de faktisk ønsker seg – nemlig ingenting! Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

3. Sneaker socks

sneaker-socks
Disse morsomme sokkene ser akkurat ut som sneakers. Strømpene finnes i flere glade farger og kan kjøpes her. 

4. Gun Alarm Clock

gun alarm clock

En vekkerklokke er for mange et hatefult, men nødvendig objekt. Denne vekkeklokka kan kanskje gjøre det litt morsommere å våkne, og er en perfekt gave til din morgengretne venn. Når denne vekkeklokka ringer, må du nemlig skyte blink på målskiven som spretter opp. Du må klare dette flere ganger før den gir seg med å ringe. Innen du har klart dette, har du garanternt våknet!

Les mer om Gun Alarm Clock her.

5. Badebalje for voksne

En morsom og deilig gave til noen som er glad i å bade, men som ikke har eget badekar.  Badebalje er kompakt, men har alikevel plass til 200 liter vann. En perfekt gave til noen som har plass til eget badekar. Kjøp badebaljen her. 

6. Snug Rug

teppe

Dette er rett og slett et genialt produkt – et mykt fleece-pledd med ermer! Ermene gjør at det blir enkelt å lese eller bruke pc uten at pleddet glir ned hele tiden. Pleddet kan fås i flere farger.

Les mer om pleddet – og kjøp det her.

7. Emoji powerbank

Morsom nødlader formet som en emoji. Kan skaffes her

8. Boks med tidslås

kitchensafe

Dersom vedkommende ofte er på diett, kan kanskje denne boksen med tidslås være en artig gave. Boksen fungerer slik at du putter oppi kjeks, sjokolade eller andre fristelser, og så setter du et tidspunkt til når det skal gå an å åpne boksen. Det går selvfølgelig an å låse inn andre ting også, som for eksempel mobiltelefon, fjernkontroll – eller andre ting som stjeler fokus når du helst skulle få gjort noe fornuftig. Du kan lese mer boksen og kjøpe den på denne siden.

9. Unicorn – krus som skifter farge

Manen til enhjørningen blir regnbuefarget når du heller oppi varm væske.  Med dette kruset er det umulig å være morgengretten. Kruset kan du kjøpe her.

10. 4D by-puslespill

4d-puslespill

Dette kule puslespillet finnes for alle de kuleste storbyene, som for eksempel New York, London, Pars og Hong Kong. Du får også lære litt om arkitekturhistorie i samme slengen, da alle bygningene skal plasseres ut i kronologisk rekkefølge. Les mer og puslespillet og kjøpe det her.

11. Beard Master

beard-master

Lei av skjegg i vasken? Da kan denne smarte kappen som du fester på speilet være løsningen. Alle skjeggstubber vil samles fint opp i kappen i stedet for i vasken og på badet for øvrig. Smart, ikke sant?

Les mer om Beard Master og kjøp det her.

12. Emoji-puter

emoji-pute

Disse myke og gode putene er formet som dine favoritt emojier. Disse vil garantert lyse opp i sofaen!

Les mer om putene og kjøp dem her.

13. Kigurumi-dyr

Morsom dress med mykt hode og løs passform. Med dette antrekket er du klar for alt fra karneval til hyggelig sofakos! Du kan kjøpe det her.

14. Det usynlige vinstativet

vinstativ

Dette artige vinstativet får det til å se ut som om vinflasken henger i løse luften. En perfekt gave dersom jubilanten din liker vin og optiske illusjoner. Les mer om produktet her.

15. Minikjøleskap

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Dette lette og fleksible kjøleskapet er rett og slett genialt å ha med seg i bilen, på båten eller på hytta. Kjøleskapet kan få strøm gjennom sigarettenneren i bilen eller gjennom et adapter som er tilpasset vanlige norske strømuttak. I kjøleskapet er det akkurat plass til en sekspakning med 0,33 liters bokser.

Les mer om kjøleskapet og kjøp det her.

16. Toilet Golf

toilet-golf

Si farvel til kjedelige toalett-besøk med dette golfsettet. Her kan du virkelig utnytte tiden ved å perfeksjonere putten mens du gjør andre nødvendige gjøremål. Les mer om produktet her.

17. Mikrovaskedama

Microwave oven open on wooden table

Denne sinte dama av plast ser kanskje hissig og utrivelig ut, men hun er i all sannhet en reddende engel. Alt du trenger å gjøre er å helle en blanding av eddik og vann i henne, og deretter sette henne i mikroen i fem minutter. Etter en stund vil du se at det kommer damp fra eddikblandingen ut fra hodet hennes. Denne dampen vil løse opp all smuss som har dannet seg i ovnen. Les mer om produktet her.

18. Kymera Magic Wand Universalfjernkontroll

universalfjernkontroll

Denne kule universalfjernkontrollen kan skilte seg med å være den første tryllestaven i verden som faktisk fungerer. Med noen enkle håndbevegelser kan du enkelt kontrollere de fleste elektroniske apparater; som TV, DVD-spiller, stereoanlegg og laptop. Dette må være den perfekte gaven til en som elsker Harry Potters magiske verden!

Les mer om tryllestaven og kjøp den her.

19. Juletretog

Dette koselige juletoget er en fin og morsom pynt til juletreet.

Les mer om juletoget og kjøp det her.

20. Artige kostymer

Hva med å kjøpe et artig kostyme til jubilanten? Disse oppblåsbare kostymene får du kjøpt her, og du kan velge mellom enhjørning, struts, and, sjimpanse og badekar..

21. Vaskeslippers

vasketøfler

Dette er den perfekte gaven til vennen med støv-på-hjernen. Vennen din kan ta på seg disse slippersene og helt enkelt danse stuegulvet rent. Du kan lese mer om slippersene og kjøpe dem her.

22. Beer Sheriff

beer-sheriff

Denne hatten er flott for en øl-elskende venn som drømmer om å drikke øl og samtidig ha hendene fri. Les mer om hatten og kjøp den her.

23. Isskrape

isskrape

Er vennen din noen som fryser lett, og som liker best sol og varme? Da setter hun/han garantert pris på denne varme isskrapen som både er morsom og holder hendene varme på kalde vinterdager. Isskrapen kan kjøpes her.

24. Pyropet-Candle

kattelys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset, vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et kattesjelett av metall. Lyset kan kjøpes her.

 

25. Objektivkrus

objektivkrus

Dette må jo være den perfekte gave til (hobby)fotografen. Kruset ser akkurat ut som et objektiv, og føles som det også! Lokket er perfekt til å bruke til kakefat, og i tillegg hjelper det til å holde varmen på kaffeen. Kruset kan kjøpes her.

 

26. Toalettpapir med hjernetrim

hjernetrim-toalettpapir

Har du en venn eller slektning som liker hjernetrim? Da vil garantert dette morsomme dopapiret slå an! Dette er en flott gave som setter fart på både hjernen – og tarmen! Toalettpapiret kan kjøpes her. 

27. Julekuler til skjegget

juleskjeggkuler

Har du en skjeggete venn som du skulle likt og sett hadde pynta seg litt ekstra til jul? Da kan kanskje disse julekulene være en artig gave. Les mer om julekulene og kjøp de her.

 

28. Hidden animal mug

hidden-animal-mug

Disse kule kaffekoppene skjuler en overraskelse, og vil garantert overraske kaffegjestene dine. Inni kaffekoppene skjuler det seg nemlig forskjellige håndlagde dyr av porselen. Du kan velge lom hai, hummer, hvalross, flodhest, blekksprut eller krokodille – eller kjøpe alle seks! Les mer om koppene og kjøp dem her.

 

29. Potty piano

potty-piano

Med dette pianoet blir det garantert slutt på kjedelige dobesøk. På kjøpet følger det med et notehefte, så da er det bare å spille i vei. Les mer om pianoet og kjøp det her.

30. Baconskive-kostyme

baconskive

Dette morsomme baconskive-kostymet vil garnatert få frem latteren. Dette er den perfekte gaven til noen som ønker å bli behandlet som et stykke kjøtt…

Les mer om kostymet og kjøp det her.

 

31. Borat mankini

borat mankini

Alle som har sett Borat filmen, husker vel den hysteriske “mankinien” som Borat hadde på seg. En perfekt gave for en lite selvhøytidelig venn. Mankinien får du kjøpt her.

32. Sovemaske med Bluetooth hodetelefoner

sovemaske

Denne smarte sovemasken har integrerte hodetelefoner, slik at du kan ta deg en lur i fred og ro med avslappende og søvndryssende musikk på øret. Masken kan kobles til mobilen eller datamskinen via bluetooth. Perfekt til en venn som reiser mye, eller til noen som har en kjæreste som snorker. 😉 Du kan lese mer om sovemasken og kjøpe den her.

33. Vinglassflaske

vinflaske

Dette vinglasset er en flott og humoristisk gave til noen som er glad i vin, men ikke så glad i måtehold. På flasken står det  ”Finally a wine glass that fits my needs!”. Les mer om produktet her.

 

34. Squatty Potty

squatty-potty

Dette produktet kan kanskje komisk, men det har også faktisk nytteverdig. For visste du at du mest sannsynlig har sittet feil på toalettet hele livet? Det mest naturlige for tykktarmen er å sitte på huk, dette får muskelen nær tykktarmen til å slappe bedre av, og får det å gå på do blir lettere! Squatty potty er et hjelpemiddel som anbefales av leger. I tillegg virker det lindrende ved oppblåshet, hemoroider, irritabel tarm og for de som har svak muskulatur i bekkenbunnen. Les mer om squatty potty, og kjøp produktet her. 

 

35. Beer tracker

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

36. Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

 

 

One thought on “Morsomme bursdagsgaver / julegaver som får frem latteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *