Morsomme bursdagsgaver / julegaver som får frem latteren

Ser du etter en morsom bursdagsgave eller julegave?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden gir vi deg flere forslag til morsomme gaver.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til morsomme gaver

Kategorier

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

1. Gigantisk vinglass

vinglass

Dette gigantiske vinglasset er en morsom gave til en venn som liker vin. Aldri har det vært enklere å “nøye seg” med kun ét glass! Glasset rommer hele 2,25 liter, noe som tilsvarer så mye som tre vinflasker, eller nesten en hel kartong med vin! Du kan lese mer om vinglasset og kjøpe det her. 

2. Sneaker socks

sneaker-socks
Disse morsomme sokkene ser akkurat ut som sneakers. Strømpene finnes i flere glade farger og kan kjøpes her. 

3. Personlig forkle – Multiface

Personlig forkle - Multiface

Med dette herlige forkleet blir matlagingen ikke bare beskyttet mot søl, men også ekstra gøy. Det er som en liten fest i kjøkkenet ditt!

Du kan velge ditt eget bilde på forkleet, som skaper et morsomt mønster over hele. Dette er en flott gave til en matelskende mann.

Du kan kjøpe forkleet her: Personlig Multiface forkle.

4. Badebalje for voksne

En morsom og deilig gave til noen som er glad i å bade, men som ikke har eget badekar.  Badebalje er kompakt, men har alikevel plass til 200 liter vann. En perfekt gave til noen som har plass til eget badekar. Kjøp badebaljen her. 

5. Snug Rug

teppe

Dette er rett og slett et genialt produkt – et mykt fleece-pledd med ermer! Ermene gjør at det blir enkelt å lese eller bruke pc uten at pleddet glir ned hele tiden. Pleddet kan fås i flere farger.

Les mer om pleddet – og kjøp det her.

6. Boks med tidslås

kitchensafe

Dersom vedkommende ofte er på diett, kan kanskje denne boksen med tidslås være en artig gave. Boksen fungerer slik at du putter oppi kjeks, sjokolade eller andre fristelser, og så setter du et tidspunkt til når det skal gå an å åpne boksen. Det går selvfølgelig an å låse inn andre ting også, som for eksempel mobiltelefon, fjernkontroll – eller andre ting som stjeler fokus når du helst skulle få gjort noe fornuftig. 

Du kan lese mer boksen og kjøpe den på denne siden.

7. Tekrus med tesil – Katt

Har du en tedrikkende katteelsker i livet ditt? Da vil de elske dette sjarmerende kattetekruset.

Denne søte katten har en liten fisk i magen, klar til å fungere som en tesil. Bare løft lokket for å ta ut tesilen eller fylle den med deilig løs te. Og det beste? Kattens hale er et praktisk håndtak!

Kruset kan du kjøpe her.

8. National Geographic 3D-puslespill

Dette kule puslespillet finnes for flere av verdens mest kjente bygg, som Big Ben og Eiffel Tower.

Det følger også med et hefte med pene bilder og interessante detaljer om arkitekturen, perfekt for den som ønsker å fordype seg i byggets historie.

Les mer og puslespillet og kjøpe det her.

9. Beard Master

beard-master

Lei av skjegg i vasken? Da kan denne smarte kappen som du fester på speilet være løsningen. Alle skjeggstubber vil samles fint opp i kappen i stedet for i vasken og på badet for øvrig. Smart, ikke sant?

Les mer om Beard Master og kjøp det her.

10. Det usynlige vinstativet

vinstativ

Dette artige vinstativet får det til å se ut som om vinflasken henger i løse luften. En perfekt gave dersom jubilanten din liker vin og optiske illusjoner. 

Les mer om produktet her.

11. Minikjøleskap

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Dette lette og fleksible kjøleskapet er rett og slett genialt å ha med seg i bilen, på båten eller på hytta. Kjøleskapet kan få strøm gjennom sigarettenneren i bilen eller gjennom et adapter som er tilpasset vanlige norske strømuttak. I kjøleskapet er det akkurat plass til en sekspakning med 0,33 liters bokser.

Les mer om kjøleskapet og kjøp det her.

12. Toilet Golf

toilet-golf

Si farvel til kjedelige toalett-besøk med dette golfsettet. Her kan du virkelig utnytte tiden ved å perfeksjonere putten mens du gjør andre nødvendige gjøremål. Les mer om produktet her.

13. Mikrovaskedama

Microwave oven open on wooden table

Denne sinte dama av plast ser kanskje hissig og utrivelig ut, men hun er i all sannhet en reddende engel. Alt du trenger å gjøre er å helle en blanding av eddik og vann i henne, og deretter sette henne i mikroen i fem minutter. Etter en stund vil du se at det kommer damp fra eddikblandingen ut fra hodet hennes. Denne dampen vil løse opp all smuss som har dannet seg i ovnen. 

Les mer om produktet her.

14. Juletretog

Dette koselige juletoget er en fin og morsom pynt til juletreet.

Les mer om juletoget og kjøp det her.

15. Vaskeslippers

vasketøfler

Dette er den perfekte gaven til vennen med støv-på-hjernen. Vennen din kan ta på seg disse slippersene og helt enkelt danse stuegulvet rent. 

Du kan lese mer om slippersene og kjøpe dem her.

16. Kikkerlommelerke

Denne lommelerken ser ut som en kikkert! Du fyller den enkelt med favorittdrikken din, og ingen kommer til å skjønne at kikkerten er en lommelerke.

Denne passer supert til å ha med på konsert eller til ulike utendørsaktiviteter som en piknik, fisketur eller sopptur. 

Les mer om kikkertlommelerken og kjøp den her.

17. Bøtte med nutella

Vårt neste tips er denne stoooore bøtten med nutella. Den veier faktisk hele 3 kg, og kommer garantert til å glede noen som elsker sjokoladepålegg på brødskiva. Du kan kjøpe den her: Bøtte med nutella.

18. Objektivkrus

objektivkrus

Dette må jo være den perfekte gave til (hobby)fotografen. Kruset ser akkurat ut som et objektiv, og føles som det også! Lokket er perfekt til å bruke til kakefat, og i tillegg hjelper det til å holde varmen på kaffeen.

Kruset kan kjøpes her.

19. Toalettpapir med hjernetrim

Har du en venn eller slektning som liker hjernetrim? Da vil garantert dette morsomme dopapiret slå an! Dette er en flott gave som setter fart på både hjernen – og tarmen!

Toalettpapiret kan kjøpes her. 

21. Toalettrullholder – Stående sau

Med denne morsomme toalettholderen slipper du å gjemme bort toalettpapiret i et skap. Les mer om toalettholderen og kjøp den her.

22. Borat mankini

borat mankini

Alle som har sett Borat filmen, husker vel den hysteriske “mankinien” som Borat hadde på seg. En perfekt gave for en lite selvhøytidelig venn.

Mankinien får du kjøpt her.

23. Sovemaske med Bluetooth hodetelefoner

Sove-høretelefoner

Denne smarte sovemasken har integrerte hodetelefoner, slik at du kan ta deg en lur i fred og ro med avslappende og søvndryssende musikk på øret. Masken kan kobles til mobilen eller datamskinen via bluetooth. Perfekt til en venn som reiser mye, eller til noen som har en kjæreste som snorker. 😉 

Du kan lese mer om sovemasken og kjøpe den her.

24. Vinglassflaske

vinflaske

Dette vinglasset er en flott og humoristisk gave til noen som er glad i vin, men ikke så glad i måtehold. På flasken står det  ”Finally a wine glass that fits my needs!”.

Les mer om produktet her.

25. Squatty Potty

squatty-potty

Dette produktet kan kanskje komisk, men det har også faktisk nytteverdig. For visste du at du mest sannsynlig har sittet feil på toalettet hele livet? Det mest naturlige for tykktarmen er å sitte på huk, dette får muskelen nær tykktarmen til å slappe bedre av, og får det å gå på do blir lettere! Squatty potty er et hjelpemiddel som anbefales av leger. I tillegg virker det lindrende ved oppblåshet, hemoroider, irritabel tarm og for de som har svak muskulatur i bekkenbunnen.

Les mer om squatty potty, og kjøp produktet her. 

26. Beer tracker

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg.

Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

27. Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

Se også

1 thought on “Morsomme bursdagsgaver / julegaver som får frem latteren”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *