Gave til svigermor – flotte og originale gavetips til svigermor

Trenger du noen gode ideer til hva du kan kjøpe i gave til svigermor? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gavetips. Her finner du alt fra humoristiske, praktiske, spesielle, originale og vakre gaver til svigermor.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til svigermor

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ som gave til svigermor. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. webdesign, fotografi, dans eller kunst.

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til svigermor. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

En interiørgaver kan også være en fin gave til svigermor. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til gave til svigermor.

En spisbar gave kan være en flott bursdag eller julegave til mamma. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Klær er et annet flott alternativ til gave til svigermor. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fin gave til svigermor. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi til mamma. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet,sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. En pulsklokke, et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være svært flotte gaver.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *