Gave til 4-åring – 109 gode og morsomme gavetips til 4-åring

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til en 4-åring?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet mange gode gavetips som garantert kommer til å fenge 4-åringen.

Disse gavetipsene kan passe både som bursdagsgave og julegave.

Gavene kan også passe til både til gutt og jente.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til 4-åring

Kategorier

En bok er en flott gave til 4-åring. Dersom vi skal tipse om noen spesielle bøker som ofte slår an blant denne aldersgruppen må vi nevne Karsten og Petra-serien, serien om Tambar-trollet eller bøkene om Albert Åberg. Kaptein Sabeltann fenger også blant mange. Du kan også vurdere å melde barnet inn i en bokklubb for barn, der de får tilsendt bøker en gang i måneden som er aktuelle for aldersgruppen.

Du kan også vudere å gi bort klær i gave til 4-åring. Barnet vokser mye, og trenger stadig noe nytt. Til barnehagen trengs det gode sko, uteklær og ullklær til vinterhalvåret.

Du kan også vurdere å gi bort tusjer og tegneblyanter i gave til 4-åring. Barn i denne alderen har gjerne begynt å fått opp interessen for å tegne.

Det kan også være moro å leke med modelleire, så dette er en annen fin gave til 4-åring.

Leker til utebruk er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en sandkasse, en huske eller en sykkel / balansesykkel. Sandkasseleker eller en ball er andre enkle gaver som garantert fenger. Du kan også vurdere å gi bort et barnebasseng, dette er garantert en slager på sommeren. I vinterhalvåret er det også mange muligheter til utelek, og da er kanskje kjelke, akebrett eller ski aktuelle gaver til 4-åringen.

En barnefilm er en annen flott gave til 4-åring.

Vet du om flere gaver som kan passe til  4-åringen? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *