Gave til oldefar – Stor samling av gavetips til oldefar

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til oldefar? Da trenger du ikke lure lenger! På denne siden har vi samlet en hel rekke med gavetips som kan passe til oldefar.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til oldefar

Kategorier

Mange vil sette mer pris på en opplevelse enn fysisk gave. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave.

Du kan også vurdere å gi bort et herresmykke i gave. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til oldefar.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad oldefar.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til best? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Klær eller sko kan også være en flott gave til oldefar. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til oldefar. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktighetskrem etc .Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Treningsutstyr er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *