Innflytningsgave – 81 originale og unike gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i innflytningsgave?

Da har du på helt riktig sted.

På denne siden har vi samlet sammen en hel rekke med produkter som vi tror kan passe utmerket å gi bort i innflytningsgave.

Noen er av gavetipsene er praktiske og noen er rett og slett bare morsomme.

Vi tror at det skal være noe for enhver smak her.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til innflytningsgave

Kategorier

Er du kanskje bedt i innflytningsfest? Da er det ofte fint å kunne ta med seg en liten oppmerksomhet til den som har fått seg ny bolig.

En ting til leiligheten eller huset er ofte fint å gi. Du kan for eksempel gi en pyntegjenstand, som for eksempel en vase eller lyslykt. Dersom du velger å kjøpe en vase passer det jo også godt å gi bort en blomsterkvast samen med den. En blomsterbukett er forresten en fin gave enten du velger å ta med en vase eller ikke.

Du kan også vurdere å gi bort noe til kjøkkenet, for eksempel en kjøkkenmaskin. En blender, iskremmaskin eller popcornmaskin er artige alternativer, og passer kanskje ekstra godt dersom de har barn (eller er unge til sinns). Du kan også vurdere å gi bort et kjøkkenhåndkle eller et fint bilde til kjøkkenet.

Kunst er en fin innflytningsgave. Du kan kjøpe en fin poster, et maleri, eller rett og slett ramme inn et bilde av et fint minne du deler sammen med den som skal ha innflytningsfesten. Dersom du velger å gi bort kunst er det en fordel å vite litt om smaken deres. Det er kanskje ikke alt alle har like lyst til å henge opp i stua – og dersom de får det i gave vil de kanskje kjenne på en slags plikt til å henge det opp. Du vil vel helst gi en gave som blir til glede og ikke til besvær?

Du kan også vurdere å gi en spisbar eller drikkbar gave. En vinflaske er en klassisk innflytningsgave. Du kan også sette sammen en kurv med diverse godsaker, som for eksempel godterier, frukt eller lignende.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *