Gaver til barn – Stor samling av unike og morsomme gavetips

gave til barnSer du etter en gave til barn? Da har du kommet på riktig sted.

På denne websiden har vi samlet en mengde gavetips fra en hel rekke av nettbutikker, slik at det skal bli enklere for deg å finne den perfekte gave.

Alt du trenger å gjøre er å finne alderen til barnet du skal kjøpe gave til fra listen under, og du vil få mange gode tips.

Noen generelle tips til deg som skal kjøpe gave til barn:

  • Tenk alltid på hva barnet er interessert i. 
    Kanskje vet du litt om hva barnet liker å gjøre på fritida, kanskje er han eller hun med på noen fritidsaktiviteter? Da trenger de kanskje utstyr eller mer informasjon for å drive med dette? Kanskje barnet liker å trylle for eksempel? Da kan en bok full av trylletriks være midt i blinken. Eller dersom barnet er med og spiller fotball, så kan kanskje fotballsko eller en fotballtrøye være den ultimate gave.
  • Dersom du skal kjøpe klær, kan det være lurt å forhøre seg med foreldrene om størrelse. 
    Barn vokser fort, og det er heller ikke alle som følger de standard størrelsene som baserer seg på alder. Noen barn vil være større og andre mindre for alderen. Dersom du er usikker er det fint å få med en byttelapp. Generelt er det bedre å kjøpe for stort enn for lite, da barnet vokser fort, og snart vil få bruk for de større størrelsene også.
  • En opplevelsesgave kan være en flott gave til barn.
    Mange barn i dag er heldige, og har allerede masse leker. Tid og opplevelser er ofte like mye verdt som ting. Du kan for eksempel gi bort billetter til et barneteater, en kinoforestilling eller til lekeland. Du kan også ta de med til attraksjoner som Tusenfryd, Dyreparken eller Hunderfossen. Dette kan være vel så artig som å få en leke igave.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *