7 flotte parfymer for modne kvinner

Ser du etter en parfyme til en moden dame?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden gir vi deg flere forslag til modne og klassiske dufter.

1. Elizabeth Arden – My Fifth Avenue

Denne sofistikerte og klassiske parfymen er fin å bruke på dagtid., rett etter en dusj. Duften har sitrusnoter som gir en overraskende friskhetseksplosjon komplettert av feminine blomsternoter.

Les mer om parfymen og kjøp den her.

2. Bvlgari – Splendida Rose Rose

Splendida Rose Rose er en varm, søt og floral parfyme, som passer til en moden dame. Den treaktige basen kommer fra sandeltre, vetiver, patchouli, musk og guaiac. Bvlgari Rose Rose er en herlig floral og forsiktig søt duft.

Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her.

3. LANCÔME – Tresor

tresor

Trésor er en klassisk og romantisk parfyme som passer for modne kvinner. Duften er ikke for tung, noe som gjør at den kan passe til de fleste anledninger. Duften er en blanding av jasmin, iris og roser, med en undertone av aprikos, musk, sandeltre og vanilje. 

Les mer om parfymen og kjøp den her. 

4. BURBERRY – London

burberry-london

En annen flott parfyme for en moden kvinne er London av Burberry. Denne parfymen har en elegant, blomsteraktig og kvinnelig duft. Duften har toner av kaprifol, jasmin og engelsk gårdsrose. Et perfekt valg til en elegant og selvsikker dame. 

Les mer om parfymen og kjøp den her. 

5. NINA RICCI – L’Air

lair-du-temps

L’Air av Nina Ricci er et annet flott valg til en moden kvinne. Duften inneholder jasmin, kaprifol, viola og magnolia, og er i en nydelig flaske.

Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her.

6. Yves Saint Laurent – Black Opium

Denne parfymen har en unik sammensetning av svart kaffe og friske grønne noter.

Duften er fascinerende og forførende berusende, åpningsnotene av adrenalinfylt kaffe og den søte sensualiteten av vanilje trekker seg tilbake i myke hvite blomster og danner en moderne og levende fortolkning av avhengighet. 

Les mer om parfymen og kjøp den her.

7. DOLCE & GABBANA – Light Blue

light-blue

Light Blue av Dolce & Gabbana er en populær parfyme, som har en frisk og feminin duft. I hjertet finnes det jasmin og rose, mens basen  til parfymen består av sedertre, musk og amber.

Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her. 

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *