7 flotte parfymer for modne kvinner

Ser du etter en parfyme til en moden dame? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere forslag til modne og klassiske dufter.

1. NINO CERRUTI – Cerruti 1881

nino-cerruti-cerruti-1881-edt

Denne sofistikerte og klassiske parfymen er fin å bruke på dagtid. Lukten kan beskrives som en blanding av blomster, sandeltre og musk. Parfymen er spesielt populær blandt de over 35 år. Les mer om parfymen og kjøp den her.

 

2. CHANEL – Coco

coco chanel

Coco by CHANEL er en kvinnelig og kraftig parfyme, som passer til en moden dame. Parfymen er søt, men ikke FOR søt, og innholder blant annet duft av appelsinblomst, mandarin, rose, sjasmin og mimosa. Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her.

 

3. LANCÔME – Tresor

tresor

Trésor er en klassisk og romantisk parfyme som passer for modne kvinner. Duften er ikke for tung, noe som gjør at den kan passe til de fleste anledninger. Duften er en blanding av jasmin, iris og roser, med en undertone av aprikos, musk, sandeltre og vanilje. Les mer om parfymen og kjøp den her. 

 

4. BURBERRY – London

burberry-london

En annen flott parfyme for en moden kvinne er London av Burberry. Denne parfymen har en elegant, blomsteraktig og kvinnelig duft. Duften har toner av kaprifol, jasmin og engelsk gårdsrose. Et perfekt valg til en elegant og selvsikker dame. Les mer om parfymen og kjøp den her. 

 

5. NINA RICCI – L’Air

lair-du-temps

L’Air av Nina Ricci er et annet flott valg til en moden kvinne. Duften inneholder jasmin, kaprifol, viola og magnolia, og er i en nydelig flaske. Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her.

 

 

6. CHANEL – No.5

b-30218

Denne parfymen er en av de mest populære i verden, og er fortsatt en klassiker! Parfymen er laget av mange duftnoter, blant annet yasmin som plukkes i Provence, vanilje og roser. Les mer om parfymen og kjøp den her.

7. DOLCE & GABBANA – Light Blue

light-blue

Light Blue av Dolce & Gabbana er en populær parfyme, som har en frisk og feminin duft. I hjertet finnes det jasmin og rose, mens basen  til parfymen består av sedertre, musk og amber. Du kan lese mer om parfymen og kjøpe den her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *