36 morsomme venninnegaver som får frem latteren

Ser du etter en morsom venninnegave? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange forslag til morsomme venninnegaver. Vi håper du finner en gave som passer perfekt til din venninne!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

1. Gigantisk vinglass

vinglass

Dette gigantiske vinglasset er en morsom gave til en venninne som liker vin. Aldri har det vært enklere å “nøye seg” med kun ét glass! Glasset rommer hele 2,25 liter, noe som tilsvarer så mye som tre vinflasker, eller nesten en hel kartong med vin! Du kan lese mer om vinglasset og kjøpe det her.

2. Boks med tidslås

kitchensafe

Dersom venninnen din ofte er på diett, kan kanskje denne boksen med tidslås være en artig gave. Boksen fungerer slik at du putter oppi kjeks, sjokolade eller andre fristelser, og så setter du et tidspunkt til når det skal gå an å åpne boksen. Det går selvfølgelig an å låse inn andre ting også, som for eksempel mobiltelefon, fjernkontroll – eller andre ting som stjeler fokus når du helst skulle få gjort noe fornuftig. Du kan lese mer boksen og kjøpe den på denne siden.

3. Sovemaske med Bluetooth hodetelefoner

sovemaske

Denne smarte sovemasken har integrerte hodetelefoner, slik at du kan ta deg en lur i fred og ro med avslappende og søvndryssende musikk på øret. Masken kan kobles til mobilen eller datamskinen via bluetooth. Perfekt til en venninne som reiser mye, eller som har en kjæreste som snorker. 😉 Du kan lese mer om sovemasken og kjøpe den her.

4. Sculpt your own boyfriend

Lag drømmemannen av plastelina med dette morsomme settet! Dette er en humoristisk gave til en singel venninne med litt selvironi. Du kan få kjøpt settet her.

5. Sneaker socks

sneaker-socks
Disse morsomme sokkene ser akkurat ut som sneakers. Strømpene finnes i flere glade farger og kan kjøpes her. 

6. Snug Rug

teppe

Dette er rett og slett et genialt produkt – et mykt fleece-pledd med ermer! Ermene gjør at det blir enkelt å lese eller bruke pc uten at pleddet glir ned hele tiden. Pleddet kan fås i flere farger.

Les mer om pleddet – og kjøp det her. 

7. Brettspill

spill

Dette morsomme brettspillet vil sette en ekstra piff på enhver venninnekveld. Spillet inneholder en rekke personlige spørsmål, som gir deg anledning til å bli enda bedre kjent med venninnene dine. Du kan lese mer om spillet og og kjøpe det her.

8. Vaskeslippers

vasketøfler

Dette er den perfekte gaven til venninnen med støv-på-hjernen. Hun kan ta på seg disse slippersene og helt enkelt danse stuegulvet rent. Du kan lese mer om slippersene og kjøpe dem her.

9. Artige eggformer

eggformer

Disse artige eggformene setter en ekstra piff på ethvert frokostbord, og er en morsom venninnegave. Formene kan kjøpes her.

10. Isskrape

isskrape

Er venninna di en frysepinne, som liker best sol og varme? Da setter hun garantert pris på denne varme isskrapen som både er morsom og holder hendene varme på kalde vinterdager. Isskrapen kan kjøpes her.

11. Bakrus-koppen

hangover cup

Bakrus-koppen er en morsom gave til den festglade venninnen med fylleangst. Bakrus-koppen er et dryppfritt krus med stabile håndtak, og rommer heller 1 liter væske – perfekt til dagen-derpå. Koppen kan kjøpes her.

12. Badebalje for voksne

En morsom og deilig gave til noen som er glad i å bade, men som ikke har eget badekar.  Badebalje er kompakt, men har alikevel plass til 200 liter vann. En perfekt gave til noen som har plass til eget badekar. Kjøp badebaljen her. 

13. Pyropet-Candle

kattelys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset,vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et ekkelt kattesjelett. Lyset kan kjøpes her.

14. Emoji-puter

emoji-pute

Disse myke og gode putene er formet som dine favoritt emojier. Disse vil garantert lyse opp i sofaen!

Les mer om putene og kjøp dem her.

15. Lue med innebygde hodetelefoner

lue

Denne luen har innebygde hodetelefoner, og er den perfekte gaven til venninnen som både liker musikk og å holde seg varm på ørene. Denne luen er perfekt når man for eksempel driver vintersport, som ski, skøyter, snowboard eller lignende, da vanlige øretelefoner ellers har lett for å falle av. Les mer om dette smarte produktet her.

16.  Neglelakkholder

neglelakk

Denne smarte oppfinnelsen er rett og slett revolusjonerende for alle som like neglelakk. Neglelakken står støtt i holderen, og gjør at det blir kortere avstand fra flasken til neglene. Denne holderen gjør det enkelt å fikse neglene når du er på farten, og ikke har noe sted å sette fra deg flasken. Les mer om dette smarte produktet her.

17. Refleksdus7k til vesken

Studio portrait of an attractive young woman holding her handbag

Denne refleksdusken til vesken ser ikke bare stilig ut, den gjør også at venninnen din blir tryggere ute i trafikken. Refleksdusken kan du kjøpe her.

18. Kigurumi-dyr

Morsom dress med mykt hode og løs passform. Med dette antrekket er du klar for alt fra karneval til hyggelig sofakos! Du kan kjøpe det her.

19. Mikrovaskedama

Microwave oven open on wooden table

Denne sinte dama av plass ser kanskje hissig og utrivelig ut, men hun er i all sannhet en reddende engel. Alt du trenger å gjøre er å helle en blanding av eddik og vann i henne, og deretter sette henne i mikroen i fem minutter. Etter en stund vil du se at det kommer damp fra eddikblandingen ut fra hodet hennes. Denne dampen vil løse opp all smuss som har dannet seg i ovnen. Les mer om produktet her.

20. Ingenting

ingenting

Så hva gir man egentlig den som ikke ønsker seg noen ting, og som har alt? Kanskje det er best å høre etter når de sier at de faktisk ikke trenger noen ting, og gi dem hva de faktisk ønsker seg – nemlig ingenting! Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

21. Beer tracker

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

22. Gun Alarm Clock

gun alarm clock

En vekkerklokke er for mange et hatefult, men nødvendig objekt. Denne vekkeklokka kan kanskje gjøre det litt morsommere å våkne, og er en perfekt gave til din morgengretne venn. Når denne vekkeklokka ringer, må du nemlig skyte blink på målskiven som spretter opp. Du må klare dette flere ganger før den gir seg med å ringe. Innen du har klart dette, har du garanternt våknet!

Les mer om Gun Alarm Clock her.

23. Objektivkrus

objektivkrus

Dette må jo være den perfekte gave til (hobby)fotografen. Kruset ser akkurat ut som et objektiv, og føles som det også! Lokket er perfekt til å bruke til kakefat, og i tillegg hjelper det til å holde varmen på kaffeen. Kruset kan kjøpes her.

24. Vinglassflaske

vinflaske

Dette vinglasset er en flott og humoristisk gave til noen som er glad i vin, men ikke så glad i måtehold. På flasken står det  ”Finally a wine glass that fits my needs!”. Les mer om produktet her.

25. Artige kostymer

artige kostymer

Hva med å kjøpe et artig kostyme til jubilanten? Disse oppblåsbare kostymene får du kjøpt her, og du kan velge mellom enhjørning, struts, and, sjimpanse og badekar.

26. Det usynlige vinstativet

vinstativ

Dette artige vinstativet får det til å se ut som om vinflasken henger i løse luften. En perfekt gave dersom venninnen din liker vin og optiske illusjoner. Les mer om produktet her.

27. Gigantisk vingummibjørn

Gigantisk-Vingummibjørn

Denne gigantiske vingummibjørnen er mer enn 1000 ganger så stor som en vanlig vingummibjørn, og veier hele 2 kg. Du kan for eksempel sette lys i den, og bruke den som kake, eller kose deg med den helt alene (da anbefaler vi at du ikke spiser alt på en gang!). Dette er rett og slett en perfekt gave til den som er glad i vingummi. Les mer om produktet og kjøp det her.

28. Hidden animal mug

hidden-animal-mug

Disse kule kaffekoppene skjuler en overraskelse, og vil garantert overraske kaffegjestene dine. Inni kaffekoppene skjuler det seg nemlig forskjellige håndlagde dyr av porselen. Du kan velge mellom hai, hummer, hvalross, flodhest, blekksprut eller krokodille – eller kjøpe alle seks! Les mer om koppene og kjøp dem her.

29. Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

Se også

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *