36 morsomme venninnegaver som får frem latteren

Ser du etter en morsom venninnegave? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange forslag til morsomme venninnegaver. Vi håper du finner en gave som passer perfekt til din venninne!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

Slutt å kjempe med håndkledet etter dusjen – svøp deg i stedet inn i deilige Towel Dress!

1. Gigantisk vinglass

vinglass

Dette gigantiske vinglasset er en morsom gave til en venninne som liker vin. Aldri har det vært enklere å “nøye seg” med kun ét glass! Glasset rommer hele 2,25 liter, noe som tilsvarer så mye som tre vinflasker, eller nesten en hel kartong med vin! Du kan lese mer om vinglasset og kjøpe det her.

2. Boks med tidslås

kitchensafe

Dersom venninnen din ofte er på diett, kan kanskje denne boksen med tidslås være en artig gave. Boksen fungerer slik at du putter oppi kjeks, sjokolade eller andre fristelser, og så setter du et tidspunkt til når det skal gå an å åpne boksen. Det går selvfølgelig an å låse inn andre ting også, som for eksempel mobiltelefon, fjernkontroll – eller andre ting som stjeler fokus når du helst skulle få gjort noe fornuftig. Du kan lese mer boksen og kjøpe den på denne siden.

3. Sovemaske med Bluetooth hodetelefoner

Sove-høretelefoner

Denne smarte sovemasken har integrerte hodetelefoner, slik at du kan ta deg en lur i fred og ro med avslappende og søvndryssende musikk på øret. Masken kan kobles til mobilen eller datamskinen via bluetooth. Perfekt til en venninne som reiser mye, eller som har en kjæreste som snorker. 😉 Du kan lese mer om sovemasken og kjøpe den her.

5. Sneaker socks

sneaker-socks
Disse morsomme sokkene ser akkurat ut som sneakers. Strømpene finnes i flere glade farger og kan kjøpes her. 

6. Snug Rug

teppe

Dette er rett og slett et genialt produkt – et mykt fleece-pledd med ermer! Ermene gjør at det blir enkelt å lese eller bruke pc uten at pleddet glir ned hele tiden. Pleddet kan fås i flere farger.

Les mer om pleddet – og kjøp det her. 

7. Brettspill

spill

Dette morsomme brettspillet vil sette en ekstra piff på enhver venninnekveld. Spillet inneholder en rekke personlige spørsmål, som gir deg anledning til å bli enda bedre kjent med venninnene dine. Du kan lese mer om spillet og og kjøpe det her.

8. Vaskeslippers

vasketøfler

Dette er den perfekte gaven til venninnen med støv-på-hjernen. Hun kan ta på seg disse slippersene og helt enkelt danse stuegulvet rent. Du kan lese mer om slippersene og kjøpe dem her.

10. Bøtte med nutella

Vårt neste tips er denne stoooore bøtten med nutella. Den veier faktisk hele 3 kg, og kommer garantert til å glede noen som elsker sjokoladepålegg på brødskiva. Du kan kjøpe den her: Bøtte med nutella.

12. Badebalje for voksne

En morsom og deilig gave til noen som er glad i å bade, men som ikke har eget badekar.  Badebalje er kompakt, men har alikevel plass til 200 liter vann. En perfekt gave til noen som har plass til eget badekar. Kjøp badebaljen her. 

13. Pyropet-Candle

kattelys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset,vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et ekkelt kattesjelett. Lyset kan kjøpes her.

14. Emoji-puter

emoji-pute

Disse myke og gode putene er formet som dine favoritt emojier. Disse vil garantert lyse opp i sofaen!

Les mer om putene og kjøp dem her.

15. Lue med innebygde hodetelefoner

lue

Denne luen har innebygde hodetelefoner, og er den perfekte gaven til venninnen som både liker musikk og å holde seg varm på ørene. Denne luen er perfekt når man for eksempel driver vintersport, som ski, skøyter, snowboard eller lignende, da vanlige øretelefoner ellers har lett for å falle av. Les mer om dette smarte produktet her.

18. Kigurumi-dyr

Morsom dress med mykt hode og løs passform. Med dette antrekket er du klar for alt fra karneval til hyggelig sofakos! Du kan kjøpe det her.

19. Mikrovaskedama

Microwave oven open on wooden table

Denne sinte dama av plass ser kanskje hissig og utrivelig ut, men hun er i all sannhet en reddende engel. Alt du trenger å gjøre er å helle en blanding av eddik og vann i henne, og deretter sette henne i mikroen i fem minutter. Etter en stund vil du se at det kommer damp fra eddikblandingen ut fra hodet hennes. Denne dampen vil løse opp all smuss som har dannet seg i ovnen. Les mer om produktet her.

20. Ingenting

ingenting

Så hva gir man egentlig den som ikke ønsker seg noen ting, og som har alt? Kanskje det er best å høre etter når de sier at de faktisk ikke trenger noen ting, og gi dem hva de faktisk ønsker seg – nemlig ingenting! Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

21. Beer tracker

olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

22. Personlig forkle – Multiface

Personlig forkle - Multiface

Med dette herlige forkleet blir matlagingen ikke bare beskyttet mot søl, men også ekstra gøy. Det er som en liten fest i kjøkkenet ditt!

Du kan velge ditt eget bilde på forkleet, som skaper et morsomt mønster over hele. Dette er en flott gave til en matelskende venninne.

Du kan kjøpe forkleet her: Personlig Multiface forkle.

23. Objektivkrus

objektivkrus

Dette må jo være den perfekte gave til (hobby)fotografen. Kruset ser akkurat ut som et objektiv, og føles som det også! Lokket er perfekt til å bruke til kakefat, og i tillegg hjelper det til å holde varmen på kaffeen. Kruset kan kjøpes her.

24. Vinglassflaske

vinflaske

Dette vinglasset er en flott og humoristisk gave til noen som er glad i vin, men ikke så glad i måtehold. På flasken står det  ”Finally a wine glass that fits my needs!”. Les mer om produktet her.

25. Artige kostymer

artige kostymer

Hva med å kjøpe et artig kostyme til jubilanten? Disse oppblåsbare kostymene får du kjøpt her, og du kan velge mellom enhjørning, struts, and, sjimpanse og badekar.

26. Det usynlige vinstativet

vinstativ

Dette artige vinstativet får det til å se ut som om vinflasken henger i løse luften. En perfekt gave dersom venninnen din liker vin og optiske illusjoner. Les mer om produktet her.

27. Gigantisk vingummibjørn

Gigantisk-Vingummibjørn

Denne gigantiske vingummibjørnen er mer enn 1000 ganger så stor som en vanlig vingummibjørn, og veier hele 2 kg. Du kan for eksempel sette lys i den, og bruke den som kake, eller kose deg med den helt alene (da anbefaler vi at du ikke spiser alt på en gang!). Dette er rett og slett en perfekt gave til den som er glad i vingummi. Les mer om produktet og kjøp det her.

29. Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

Se også

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *