Gave til 19 åring – Samling av flotte og morsomme gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gavetil 19 åring? Da har du kommet til helt riktig sted. Her har vi samlet en rekke gode gavetips. Tipsene kan passe både som julegave og bursdagsgave, eller rett og slett som en «bare-fordi»-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til 19 åring

Kategorier

Tenåringer tilbringer ofte mye tid på rommet sitt, så en interiørgave kan være den perfekte gave til 19 åring. Du kan for eksempel kjøpe et fint dynetrekk, en kul lampe, et speil eller et bilde i gave til 19 åring. Du kan også vurdere å kjøpe klær eller sko i gave til 19 åring. Dersom du er usikker på hva som er riktig stil kan du for eksempel gi bort et gavekort i klesbutikk.En teknologisk gave er et annet fint alternativ til gave til 19 åring. Du kan for eksempel gi bort en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC. En gadget er også en flott gave til 19 åring.
Et abonnement på netflix eller spotify er en annen fin gave til 19 åring.

Et brettspill er en annen flott gave til 19 åring, og er en fin aktivitet for hele familien. Dersom 19-åringen spiller mye dataspill, kan det også et kult dataspill være en sikker vinner

Bøker er en flott gave til 19 åring, som kan bringe mye mye glede og spenning inn i hverdagen. Bøkene om harry potter, eller «13 reasons why» bøkene passer for eksempel i gave til 19 åring. Hunger games-bøkene er et annet fint alternativt. Du kan også vurdere et abonnement på et ukeblad som gave til 19 åring. Et abonnement i en bokklubb eller abonnement på lydbøker er en annen fin gave til 19 åring.
Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. De har også mange barne- og ungdomsbøker i biblioteket sitt. Har du andre forslag til gave til 19 åring? Da må du gjerne tipse oss i kommentarfeltet.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *