Gave til morfar – Stor samling av flotte gavetips til morfar

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til morfar? Frykt ikke, vi kan kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet sammen en hel haug med morsomme og originale gavetips, som din morfar garantert kommer til å like. Gavetipsene kan fungere både som julegave, bursdagsgave eller rett og slett en “bare-fordi”-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til morfar

Kategorier

Mange vil sette mer pris på en opplevelse enn fysisk gave. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Du kan også vurdere å gi bort et herresmykke i gave til morfar. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til morfar.

Klær eller sko kan også være en flott gave til morfar. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til morfar. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktighetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad morfar.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til morfar? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave.

Treningsutstyr er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *