Gave til nyfødt – Stor samling av flotte gavetips til den lille

Lurer du hva du skal gi i gave til nyfødt, kanskje som en fødselsgave? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke flotte gaveforslag. Vi håper tipsene kan være til hjelp for deg!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til nyfødt

Klær er en flott og klassisk gave til den lille. Babyen vokser fort, og trenger derfor mye klær i av det første året. Det er mange flotte og søte sett å finne. Du kan for eksempel kjøpe en sparkebukse, body, bukse eller en søt lue i gave til baby. Dersom du er flink til å strikke kan du også gjerne strikke noe, sånne gaver er spesielle og blir ekstra godt satt pris på.

En søt kosebamse er et annet fint alternativ til gave til nyfødt. Alternativt kan du gi bort en fin babyleke, som en rangle, klosser eller en spilledåse.

Du kan også gi bort en praktisk gave til baby. Hva med å gi bort et sengesett eller teppe? Eller hva med å gi bort en babyseng, babystol eller et barnebestikk i gave til den nyfødte?

En fødselsplakat er en annen flott gave? Du kan også vurdere å gi bort noe fint til barnerommet. Fine alternativer er bilder, nattlamper, sparegriser eller et fint gulvteppe.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *