30 års gave til dame – Stor samling av morsomme og originale forslag

Lurer du på hva du skal kjøpe i 30 års gave til dame? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke fine tips til 30 års gave til dame.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til 30 års gave til dame

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater til 30-åringen? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun/han er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

Ellers kan et smykke være en fin 30 års gave til dame. For eksempel kan et halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje være fine gaver. For mannen er slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer. Tips! Trenger du hjelp til finne et smykke som kan passe? Sjekk ut denne siden: 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

En bokgave er en annen mulig 30 års gave til dame. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i. Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer. Eller hva med å gi bort et lesebrett som 30 års gave til dame? Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Dersom 30 åringen som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

En parfyme er en annen flott 30 års gave til dame. Du kan gjerne forhøre deg om han / hun har noen favoritter som brukes mye. Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner. 

En fotogave er en flott 30 års gave til dame. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

30-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager. Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også en flott 30 års gave til dame.

En spisbar eller drikkbar gave kan også være et fint alternativ. Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt. Sjekk gjerne ut blueboxshop.no for inspirasjon og forslag til andre spiselige gaver.

En kjøkkenmaskin kan være en flott 30 års gave til dame. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin som 30 års gave til dame.

Klær eller sko kan være en annen flott 30 års gave til dame. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller stø rrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen som 30 års gave til dame.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *