Gave til pensjonist – Flotte og originale gavetips

Lurer du på hva du skal gi i gave til pensjonist? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme og originale gavetips som kan passe som til pensjonisten.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til pensjonist

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Ellers er et gavekort på et kurs i noe hun/han er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging en flott gave til pensjonist.

En bokgave er en annen mulig gave til pensjonist. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer. Eller hva med å gi bort et lesebrett som gave til pensjonist? Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

Klær eller sko kan være en annen flott gave til pensjonist. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Ellers kan et smykke være en fin gave til pensjonist. For eksempel kan et halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje være fine gaver. For mannen er slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer.

En parfyme er en annen flott gave til pensjonist. Du kan gjerne forhøre deg om han / hun har noen favoritter som brukes mye.

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

En fotogave er en flott gave til pensjonist. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

85-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager. Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også en flott gave til pensjonist.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen som gave til pensjonist.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

En spisbar eller drikkbar gave kan også være et fint alternativ. Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til pensjonist. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin som gave til pensjonist

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *