11 flotte kjøkkenmaskiner du kan gi i venninnegave

En kjøkkenmaskin kan være en flott og orginal venninnegave, og det finnes uendelig mange både orginale og flotte varianter.

Her gir vi deg 11 ulike forslag til kjøkkenmaskiner som vi tror kunne passet perfekt som venninnegave til en mat-glad venninne.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

1. Sjokoladefontene

sjokoladefontene2

Dersom venninnen din elsker sjokolade (og hvem gjør vel ikke det?), kan en sjokoladefontene være en flott og morsom gave. Denne sjokoladefonten kan sette en ekstra piff på enhver venninnefest. Du kan lese mer om sjokoladefontenen her.

2. Smoothiemaker

smoothiemaker

Denne smoothie maskinen er svært praktisk og enkel i bruk da du lager smoothien direkte i den flasken du skal drikke fra. I tillegg kan du maskinvaske både flaskene, lokkene og knivdelen, så denne krever minimalt med arbeid. Den kommer med to drikkeflasker, og kan enkelt knuse isbiter. Dersom du tror denne smothiemaker’en kan være perfekt for din venninne, så kan du lese mer om den her.

3. Popcake maker

popcake maker

Denne søte popcake maker’en kan være en artig presang til din venninne. Den kan lage 12 popcakes om gangen, og oppskriftene kan varieres i det uendelig. Det behøves ingen papirformer, da non-stick belgningen gjør at de ikke fester seg i formen. Les mer om den her.

4. Popcornmaskin

popcornmaskin

En popcorn maskin er en flott gave til venninnen som elsker film og filmkvelder. Denne synes vi er ekstra stilig, men sin retroe stil. Denne popcormaskien har i tillegg en kompakt størrelse som gjør at den enkelt får plass på kjøkkenbenken. Les mer om den her.

5. Juicer

juicer

Denne maskinen gjør det mulig å lage din egen juice. Hvorfor ikke bruke frukt og bær fra hagen? Det er også mulig å lage ferske smoothies eller grønnsaksupper. Les mer om den her.

6. Pizzaovn

PB-108772 (Emerio GB)rev3 output

Denne stilige og praktiske pizzaovnen er en flott gave, som gjør at din venninne enkelt kan lage deilige pizzaer med sprø bunn til neste venninnekveld. En gave som er vinn-vinn for begge med andre ord! Få mer informasjon om pizzaovnen her.

7. Lag sjokoladefondue!

sjokoladefondue

Denne maskinen gjør det enkelt å smelte sjokolade til bakevarer eller å bruke det til sjokoladefondue på venninnekvelder. Les mer om maskinen her.

8. Pølsemaskin

pølsemaskin

Denne pølsemaskinen kan være en flott og orginal gave. Les mer om pølsemaskinen og kjøp den her.

9. Kjøkkenmaskin

kokeassistent

Dersom venninnen din er glad i å bake, kan en kjøkkenmaskin være en flott gave! Denne har i tillegg unektelig en stilig farge! Les mer om kjøkkenmaskinen her.

10. Softismaskin

softismaskin

Å ha sin egen softismaskin må jo være enhver is-elskers største drøm! Denne produserer softis med perfekt konsistens. Les mer om maskinen her.

11. Tørke frukt og sopp

fruktsopptørker

Denne maskinen gjør det mulig for venninnen din å tørke sin egen frukt til frokostblandingen. Frukten vil beholde alle vitaminer og næringsinnhold. Les mer om maskinen her.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *