Julegave til pappa – 277 morsomme og originale julegavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til pappa? Da kan vi hjelpe deg! På denne siden har vi samlet mange fine julegavetips til far. Vi håper du finner noe som passer perfekt til akkurat din pappa!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til julegave til pappa

Kategorier

Vi håper at du har funnet noe som kan passe godt til din far i blant julegavetipsene vi har listet over.

Kjøp gave etter interesse

Når du skal kjøpe gave til noen, lønner det seg alltid å tenke litt på hva vedkommende er interessert i. Er pappaen din for eksempel interessert i fotografi? Da kan du kanskje vurdere å kjøpe en bok om fotografi, en ny kameralinse eller kanskje en fotoprinter? Eller dersom han er interessert i jakt, kan du kanskje kjøpe en kikkert, noen kamuflasjeklær eller en ryggsekk?

Opplevelsesgave

En opplevelsesgave kan være en flott julegave til pappa. Hva med å gi bort billetter til en konsert, stand-up show, kino eller teater? Igjen lønner det seg å tenke litt over hva han er interessert i.  Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Herresmykke

Et herresmykke er et annet flott julegavetips til pappa. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott julegave til pappa.

En koffert eller ryggsekk er en flott julegave til en reiseglad / turglad pappa. Et sitteunderlag, termos eller turkniv er andre fine forslag til julegave til pappa.

Eller hva med å gi bort en parfyme i julegave til pappa? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Klær eller sko kan også være en flott julegave til pappa. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Treningsutstyr er også en flott julegave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk julegave, som en gadget, en bærbar pc, mobiltelefon, nettbrett eller GPS klokke. Dersom budsjettet ikke tillater dette, kan du for eksempel spleise med søsken eller fars bedre halvdel.

Et abonnement på ukeblad er en flott julegave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave. Tenk litt på hva han interesserer seg for. Dersom han liker å snekkere kan du for eksempel gi han en hobbybok om snekkering. Du kan også vurdere å gi bort et abonnement på bokklubb eller et ukeblad.

En kjøkkenmaskin kan være en annen flott julegave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Produkter innen daglig pleie er en flott julegave til pappa. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktigshetskrem etc .Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Har du om noen flere julegavetips til pappa? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *