Julegave til mamma – 47 originale og morsomme julegavetips

Trenger du noen gode tips til hva du skal gi som julegave til mamma? Da har du kommet til riktig sted. Vi har lett gjennom mange nettbutikker, og funnet mange gode julegavetips som passer perfekt til mor. Her finner du mange unike og flotte julegavetips.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Julegave til mamma

Kategorier

Dersom moren din har nok av ting liggende, så bør du kanskje heller vurdere å gi bort en opplevelse. Slike gaver blir bare mer og mer populære, da mange verdsetter gode minner høyere enn ting. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino. Det kan også være fint å gi bort et gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografi, dans, dykking eller kunst.

En reisegave er et annet artig alternativ. Hva med å gi bort en weekendtur til en storby, som for eksempel London eller Praha. Reisefølget kan jo være deg selv.

Accessories eller smykker kan også være en flott julegave til mor. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

Det kan også være morsomt å gi bort en humoristisk julegave. En god latter forlenger som kjent livet. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til julegave til mamma.

En spisbar gave kan være en flott julegave til mamma. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg. Du kan for eksempel sette sammen en fin gavekurv med masse godsaker i, som vin, spekeskinke, gode oster – tenk litt over hva slags ting hun liker.

Klær er et annet flott alternativ til julegave til mor. Klær er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike julegaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Liker hun kanskje å være ute og drive med vintersport? Da kan for eksempel ullundertøy være en flott julegave.

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott julegave å gi til mamma. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En interiørgaver kan også være en fin gave til mamma.  Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

En teknologisk julegave er en annen god ide. En slik julegave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. En pulsklokke, et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være svært flotte julegaver. Dersom det er vanskelig å få det til å gå opp med gavebudsjettet, kan du jo gå sammen med eventuelle søsken eller din mors bedre halvdel.

En julegave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike julegaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Har du flere forslag til julegaver som kan passe til mamma? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *