Gave til tenåring – Stor samling av smarte og originale gavetips

Leter du etter et originalt og morsomt gavetips til tenåring? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme tips som kan passe som gave til tenåring. Gavetipsene kan passe både som julegave og bursdagsgave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til tenåring

Kategorier

Tenåringer tilbringer ofte mye tid på rommet sitt, så en interiørgave kan være den perfekte gave til tenåring. Du kan for eksempel kjøpe et fint dynetrekk, et bilde, eller en kul lampe.
Et brettspill er en annen flott gave til tenåring.
Bøker er en flott gave til en tenåring, som kan bringe mye mye glede og spenning inn i hverdagen. Du kan også vurdere et abonnement på et ukeblad som gave til tenåring.
Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. De har også mange barne- og ungdomsbøker i biblioteket sitt.
En teknologisk gave er et annet fint alternativ til gave til tenåring. Du kan for eksempel gi bort en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC.
Et abonnement på netflix eller spotify er en annen fin gave til tenåring.

Har du andre forslag til gave til tenåring? Da må du gjerne tipse oss i kommentarfeltet.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *