Gave til student – Stor samling av flotte, morsomme og praktiske gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til student?  Frykt ikke, vi kan kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet sammen en hel haug med morsomme og originale studentgaver, som studenten garantert kommer til å like. Gavetipsene kan fungere både som julegave, bursdagsgave eller rett og slett en “bare-fordi”-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til student

Kategorier

En opplevelsesgave er en flott gave til student. Mange vil sette mer pris på en opplevelse enn fysisk gave. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater som gave til student. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Du kan også vurdere å gi bort et smykke i gave til student. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til en mannlig student. Til en kvinnelig student kan et smykke, øredobler, halskjede eller ring være et fine alternativ til studentgave.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til student, spesielt om vedkommende er reiseglad / turglad.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til student? Du må gjerne forhøre deg om han/hun har noen favoritter som brukes mye.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave til student, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave i gave til student.

Klær eller sko kan også være en flott gave til student. Dersom vedkommende er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy i gave til student.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til student. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktighetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Treningsutstyr er også en flott gave til student. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave i student, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til student. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin i gave til student.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *