Gave til kjæresten – Stor samling av romantiske gavetips til han og henne

Her finner du mange tips til gave til kjæresten – han

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott gave til kjæresten som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino / teater. Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe kjæresten er interessert i, f.eks. fotograferingsurfing eller matlaing.

Et artig alternativ til gave til kjæresten er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini.

Å reise på tur sammen kan være en flott vitamininnsprøytning for forholdet!

For eksempel er et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta en flott gave til kjæresten.

Hva med å slå på stortromma, og overrask kjæresten din med en ny og stilig mobiltelefon?

En fotogave er en annen flott gave til kjæresten. Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få.

Hva med å gi bort et flott maleri / poster til stua i gave til kjæresten? Her er det en fordel å være sikker på smaken deres.

Hva med å gi bort et velværeprodukt i gave til kjæresten? Et par varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på massasje eller hud/fotpleie.

En bok er også en fin gave til kjæresten. Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva slags hobbyer og interesser hun/han har, kanskje du kan finne en passende hobbybok som passer som gave til kjæresten?

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published.