Tullegaver – 85 morsomme gaver som får frem latteren

Trenger du noen gode forslag til tullegaver?

Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden gir vi deg en mengde gavetips som garantert får frem latteren!

Gavene kan passe både som bursdagsgave og julegave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til tullegaver:

Kategorier

Tullegaver kan vært utrolig morsomt å både gi bort og få. En god latter forlenger som kjent livet. Det kan være en stor fordel å kjenne mottakeren godt når man skal gi bort slike tullegaver, slik at du er sikker på at mottakeren ser humoren og ikke blir såret eller oppskaket av gaven. Skrekkeksemplet er for eksempel å gi bort en babybok eller babyklær til et barnløst par som kanskje ikke klarer å få barn på egen hånd. Slike gaver blir ofte mer sårende enn morsomme, og det vil man jo unngå. Husk altså på å gi bort slike gaver med stor varsomhet, slik at du er sikker på at tullegaven blir godt mottatt. Hvis man kjøper noe man vet noen liker og har bruk for slår man aldri feil med en slik tullegave. Du må gjerne også kjøp gjerne en ordentlig gave i tillegg til tullegaven. På den måten er du sikker på at en eventuell skuffelse over å ha fått en tullegave ikke blir alt for stor – og den tullete gaven blir på en måte kun en bonusgave. En tullegave gitt med varsomhet blir garantert en suksess!

Dersom du har noen flere forslag til morsomme tullegaver må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Dersom du ønsker å kjøpe en gave til i tillegg til tullegaven, så finner du mange andre flotte gavetips på denne siden. Bruk menyen på siden til å finne riktig kategori for mottakeren til gaven.

Tips gjerne en venn om denne siden ved hjelp av sosiale medier!

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *