Frierring – 9 fantastisk vakre frierringer som sier “JA!”

Skal du fri til kjæresten din, og trenger tips og inspirasjon til hvilken frierring du skal velge? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi valgt ut 9 flotte og klassiske frierringer, som hun garantert kommer til å elske like mye 30 år frem i tid, som det hun gjør i dag. Disse ringene kommer garantert til å få henne til å sveve på en rosa sky!

1. Ring i gult gull

Denne unike og vakre ringen i gult gull har hele hele 11 diamanter. Kan kjøpes hos Bjørklund.no.

2. Maud Enstensring 1,00CT

Vakker og klassisk norskprodusert enstensring i hvitt gull. Produsert av Sigmund Espeland som er en av Norges største leverandører. Les mer om ringen og kjøp den her.

3. Enstensring 0,40ct

Vakker og elegant frierring med en enkel diamant på 0,4 CT. Ringen kommer fra en norsk leverandør, og har en klassisk fatning med 6 klør. Kan kjøpes på her.

4. Enstens dimantring i hvitt gull,1,00CT 6-klør

Denne vakre ringen er i hvitt gull og har en enstens diamant i 1CT.  Den elegante og smale fatning er en øyevekker for alle som ser ringen. Dette er en ideell frierring som garantert vekker begeistring hos mottakeren. Les mer om ringen og kjøp den her. 

5. Ingrid Enstensring 0,20 CT

Flott og elegant frierring i hvitt gull med diamant fra en av Norges største leverandører Pan Jewelry. Frierringen har en klassisk fatning med 6 klør, og det er også mulig å få 4 klør. Les mer om ringen her.

6. Dima ring 2,00ct Wsi 585

Eksklusiv og vakker 2,00ct. enstens diamantring i hvitt gull. Ringen har seks klør, og kan kjøpes på bjørklund.no.

7. Alliansering i gult gull med 7 diamanter

Denne flotte og klassiske Allianse diamantringen fra DIMA Allianse har totalt sju diamanter. Totalvekten er på hele 1,40 carat. Du kan kjøpe den på Bjørklund.no.

8. Alliansering i gult gull

Vakker alliansering i gult gull, og med ti diamanter. Kan kjøpes her.

9. Klassisk frierring med hjerte og tre diamanter

Den klassiske forlovelsesring i hvitt gull har flat innside og lett buet utside. Ringen har i tilllegg et inngravert hjerte med 3 diamanter inni. Kan kjøpes her.

 Tips til hvordan du skal finne riktig størrelse på ringen

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *